CELEBRITIESMUSICΈνα μιούζικαλ εμπνευσμένο από τον Michael Jackson στο Broadway

Ένα μιούζικαλ εμπνευσμένο από τον Michael Jackson στο Broadway

Ένα μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη μουσική του Michael Jackson ετοιμάζεται να ανέβει στο Broadway από τους διαχειριστές της περιουσίας του «Βασιλιά της pop» και την εταιρεία παραγωγής Columbia Live Stage.

Η μουσική παράσταση, που δεν έχει ακόμα τίτλο, θα είναι έτοιμη το 2020.

Το σενάριο θα γράψει η θεατρική συγγραφέας Lynn Nottage, ενώ ο Christopher Wheeldon θα σκηνοθετήσει και θα χορογραφήσει την παράσταση. Το μιούζικαλ θα περιλαμβάνει τραγούδια από τις πολλές επιτυχίες του Jackson.

Η Lynn Nottage έχει κερδίσει δύο φορές το Βραβείο Pulitzer. Ο Christopher Wheeldon είναι διάσημος χορογράφος και σκηνοθέτης, που έγινε πιο γνωστός για την προσαρμογή και την μεταφορά στη θεατρική σκηνή του Broadway της ταινίας του 1951, «Ένας Αμερικανός στο Παρίσι».

Η παράσταση κέρδισε πολλά βραβεία Tony με τον Wheeldon να τιμάται με το βραβείο του Καλύτερου Χορογράφου.

Η είσοδος στις σκηνές του Broadway είναι μία νέα δράση από την εταιρεία που διαχειρίζεται την περιουσία του Jackson καθώς είχαν προηγηθεί δύο παραστάσεις του «Cirque du Soleil» (Τσίρκο του Ήλιου).

Η παράσταση με τίτλο «Michael Jackson: The Immortal World Tour» και η παράσταση με τίτλο «Michael Jackson: One».

Άλλες δράσεις που έχει αναπτύξει κατά το 2017 ήταν το «Scream», μία 3-D απόδοση του φημισμένου video clip «Thriller» και δύο άλμπουμ του Jackson που κυκλοφόρησαν μετά θάνατον, το «Michael» και το «Xscape».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS