CELEBRITIESMUSICΗ Μελίνα Ασλανίδου για πρώτη φορά στον Sfera 96,8! Τραγούδησε και έσβησε...

Η Μελίνα Ασλανίδου για πρώτη φορά στον Sfera 96,8! Τραγούδησε και έσβησε κεράκια στο στούντιο

H Mελίνα Ασαλανίδου για πρώτη φορά στο στούντιο του Sfera 96,8.

Την Μελίνα Ασλανίδου υποδέχθηκε σήμερα Παρασκευή (4/9)  στο στούντιο του Sfera 96,8 η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Ονησιφόρου! 

Η  ερμηνεύτρια με την «μαγική» χροιά μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που περάσαμε εξαιτίας της πανδημίας, για την συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη η οποία όπως είπε είναι εξαιρετική αφού μετρούν χρόνια φιλίας, υπάρχει είπε βαθιά εκτίμηση, σεβασμός και αγάπη και γι’ αυτό περνούν όμορφα. 

Ερωτηθείσα αν υπάρχει κάποιο τραγούδι που αγαπάει και ξεχωρίζει είπε ότι είναι δύσκολο να απαντήσει αφού είναι πολλά τα τραγούδια, χαρακτηρίζουν στιγμές της ζωής μας, δεν είναι ένα είναι πολλά, παραδέχθηκε. Ωστόσο στη συνέχεια επέλεξε να ερμηνεύσει ένα κομμάτι που ακούσαμε από τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή με τίτλο “Πέρασε κάποια και φορούσε το άρωμα σου”. 

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Μαρία Ονησιφόρου επιφύλασσε και μία έκπληξη στην Μελίνα Ασλανίδου με αφορμή τα γενέθλια της στις 28 Αυγούστου. Με μία τούρτα που έφεραν στο στούντιο, η Μαρία Ονησιφόρουο της τραγούδησε το happy birthday με την τραγουδίστρια να σβήνει τα κεράκια της στον αέρα της εκπομπής!

Δείτε απόσπασμα από την αποκλειστική συνέντευξη της Μελίνας Ασλανίδου στον Sfera 96,8: 

Η έκπληξη του #sfera στη Melina Aslanidou / Μελίνα Ασλανίδου!!! Δείτε το βίντεο!!!

Publiée par Sfera Radio (Cyprus) sur Vendredi 4 septembre 2020

Διαβάστε επίσης: O Mιχάλης Χατζηγιάννης αποκλειστικά στον Sfera 96,8!

«Εμείς οι δυο σαν ένα»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου θα συνεχίσουν το μουσικό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στην ψυχή μας γνωρίζει πώς να «χαρίζει» στο κοινό όμορφες μελωδίες , θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, με τραγούδια που αγπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης την κάθε της ζωντανή εμφάνιση.

Και οι δύο «μαζί σαν ένα» με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην φετινή ιδιαίτερη συγκυρία και σεβόμενοι όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όλοι μαζί ας απολαύσουμε με ασφάλεια το συναυλιακό μας καλοκαίρι.

Τους συνοδεύουν μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών και φίλων:
Σόλωνας Αποστολάκης : πιάνο, πλήκτρα , ενορχηστρώσεις, Παντελής Ντζιάλας: κιθάρες, ενορχηστρώσεις, Σπύρος Μάζης : μπάσο, Γιώργος Μητσοτάκης και Μανόλης Τόμπρος: τύμπανα , κρουστά, Στέλιος Κατσατσίδης : ακορντεόν και στο μπουζούκι ο Ανδρέας Καραντίνης.
Οι τεχνικοί ήχου: Μωραΐτης Αντώνης και Αγγελίνα Υφαντή
Φωτισμός : Δημήτρης Λάιος.

ΛΑΡΝΑΚΑ
4 Σεπτεμβρίου 2020
Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο
Ώρα έναρξης : 9.00 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS