CELEBRITIESMUSICΗ Selena Gomez έρχεται στο Netflix

Η Selena Gomez έρχεται στο Netflix

Το «Living Undocumented» εστιάζει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οικογένειες παράτυπων μεταναστών καθώς κυνηγούν το περίφημο «αμερικανικό όνειρο».

H Selena Gomez δημιούργησε για το Netflix τη σειρά ντοκιμαντέρ «Living Undocumented».

Η σειρά ακολουθεί οκτώ οικογένειες που ζουν παράτυπα στις ΗΠΑ και πήραν το ρίσκο να επιτρέψουν στο κινηματογραφικό συνεργείο να καταγράψει την καθημερινή ζωή τους καθώς αντιμετωπίζουν τον πιθανό κίνδυνο της απέλασης.

«Επέλεξα να κάνω την παραγωγή της σειράς “Living Undocumented” επειδή κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ο κόσμος της μετανάστευσης έχει γίνει αρνητικός», σχολιάζει η Selena.

«Η ελπίδα μου είναι ότι αυτή η σειρά θα μπορέσει να ρίξει φως στο πώς είναι να ζεις σε αυτή τη χώρα ως παράτυπος μετανάστης από πρώτο πλάνο, από τους θαρραλέους ανθρώπους που επιλέχθηκαν να μοιραστούν τις ιστορίες τους», συνεχίζει.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκαν οι Aaron Saidman και Anna Chai.

Το ντοκιμαντέρ θα εστιάσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες οικογένειες καθώς κυνηγούν το περίφημο «αμερικανικό όνειρο».

«Το “Living Undocumented” είναι σχεδιασμένο να φωτίσει ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας», λέει ο Saidman.

«Όμως αντί να συζητήσουμε αυτό το θέμα μόνο με στατιστικές και διαλόγους για τις πολιτικές, θέλαμε οι τηλεθεατές να ακούσουν απευθείας από τους μετανάστες, με τα δικά τους λόγια, όλη τη δύναμη και τα συναισθήματα αυτών των ιστοριών», συμπληρώνει.

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Living Documented» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Οκτωβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS