CELEBRITIESMUSICΟ Γιάννης Πάριος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Φάρσα Μου Κάνει Η Μοναξιά...

Ο Γιάννης Πάριος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Φάρσα Μου Κάνει Η Μοναξιά Μου»

Με το ολοκαίνουριο τραγούδι «Φάρσα Μου Κάνει Η Μοναξιά Μου» επανεμφανίζεται o ασυναγώνιστος Γιάννης Πάριος, η μεγαλύτερη ερωτική φωνή της Ελλάδας.

Η ύπαρξή του στο δισκογραφικό στερέωμα αποτελεί από μόνη της σπουδαίο γεγονός καθότι το ανεξάντλητο ρεπερτόριό του διατηρεί αμείωτη γοητεία, δύναμη και πάθος. Συν τοις άλλοις, οι ερμηνείες του καθοδηγούν τις επόμενες γενιές καλλιτεχνών.

Η σταδιοδρομία του Γιάννη Πάριου εκτείνεται σε βάθος πέντε δεκαετιών. Σε αυτή δεσπόζουν δεκάδες άλμπουμ, αμέτρητες χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις, εκατοντάδες τραγούδια που έχει ο ίδιος ερμηνεύσει, όπως και άλλα τόσα κομμάτια που έχει γράψει με μαεστρία.

Από την πρώτη του εμφάνιση στο μουσικό γίγνεσθαι στα τέλη της δεκαετίας του 1960, με τη «Θάλασσα Του Πειραιά» του Γιώργου Μητσάκη, άλλαξαν πολλά. Τα μόνα που δε μεταβλήθηκαν είναι η ασύγκριτη αξία και ο συμβολισμός του ονόματος «Γιάννης Πάριος» αλλά και η δισκογραφική στέγη του.

Ακούστε το δίσκο «Έλα Μου, Χαμογέλα Μου» του Γιάννη Πάριου
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της δισκογραφικής δουλειάς «Έλα Μου, Χαμογέλα Μου», ο σπουδαίος καλλιτέχνης επανέρχεται στη δράση για να χρωματίσει με τη γενναιόδωρη φωνή του το ολοκαίνουριο τραγούδι «Φάρσα Μου Κάνει Η Μοναξιά Μου».

Δίχως να έχει επαναπαυτεί ούτε μία στιγμή και χωρίς πραγματικά καμία ανάπαυλα στην πολυετή διαδρομή του, η ακόρεστη δίψα, η άσβεστη φλόγα και το ασυγκράτητο πάθος τον οδηγούν ξανά σε επαφή με το κοινό.

Με την πολυετή εμπειρία και γνώση που κατέχει, ο Γιάννης Πάριος μοιράζεται το νέο τραγούδι «Φάρσα Μου Κάνει Η Μοναξιά Μου», το οποίο υπογράφει αυτοπροσώπως συνθετικά και στιχουργικά, αποδεικνύοντας ότι η τραγουδοποιία του παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Εξάλλου, ο «τροβαδούρος του έρωτα» δεν είναι μόνο ένας σημαντικός ερμηνευτής, αλλά και ένας πολυγραφότατος και οξυδερκής δημιουργός.

Το «Φάρσα Μου Κάνει Η Μοναξιά Μου» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal, τον ένα και μοναδικό δισκογραφικό σταθμό στην ένδοξη καριέρα του Γιάννη Πάριου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS