CELEBRITIESSHOWBIZΑδερφός γνωστού Κύπριου στο The Voice - Πώς τα πήγε; (βίντεο)

Αδερφός γνωστού Κύπριου στο The Voice – Πώς τα πήγε; (βίντεο)

Άλλο ένα blind audition ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο σκηνή του The Voice με τους κριτές να επιλέγουν τις καλύτερες φωνές για να συμπληρώσουν την ομάδα τους.

Αρκετοί ήταν οι Κύπριοι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή και επέδειξαν το ταλέντο τους. Ανάμεσά τους, ο Αντώνης Τρίκκης, ο οποίος επέλεξε μια μεγαλή επιτυχία του Αλκίνοου Ιωαννίδη να ερμηνεύσει, το «Όνειρο ήτανε», και κατάφερε να μαγέψει με τις φωνητικές τους ικανότητές του τον Κωστή Μαραβέγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο ρεκόρ: Ο Μουζουράκης πάτησε το κουμπί πριν τραγουδήσει η διαγωνιζόμενη

Ο Κύπριος διαγωνιζόμενος προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια, καθώς ο αδερφός του, Νίκος, επίσης ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι και μάλιστα είχε λάβει μέρος στα περσινά blind auditions του Voice, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των lives. Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τον Νίκο Τρίκκη να ακολουθήσει το ονειρό του και να ηχογραφήσει το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Για μένα θα ζήσω» μετά τη συμμετοχή στο talent show.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστή Κύπρια ηθοποιός συμμετείχε στο «The Voice» – Πώς τα πήγε; (βίντεο)

Ο μικρότερος αδερφός του, Αντώνης, βρίκσεται πλέον στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια και θα δίνει τον καλύτερο ευατό του στη σκηνή του The Voice.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με την εμφάνιση του Αντώνη Τρίκκη:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS