CELEBRITIESSHOWBIZ«Αν είχατε προηγούμενα με τον Θέμο, να μην πηγαίνατε στην κηδεία! Σας...

«Αν είχατε προηγούμενα με τον Θέμο, να μην πηγαίνατε στην κηδεία! Σας σιχάθηκα…»

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης, έγινε χθες Κυριακή 27 Ιανουαρίου η κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Η Νατάσα Ράγιου με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που ειπώθηκαν για τον Θέμο Αναστασιάδη μετά το θάνατό του ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

H Νατάσα έγραψε: «Τώρα που έφυγες και καταλάγιασαν τα κάθε είδους σχόλια, ήθελα να το πω δημόσια. Γνωριζόμασταν τυπικά, όπως όλοι λίγο-πολύ στον χώρο. Ήταν παραμονές εκλογών όταν συναντηθήκαμε στον ΑΝΤ1, με πλησίασες και μου είπες: “Είσαι καλό και καθαρό παιδί , ό,τι χρειαστείς από μένα, την εφημερίδα ή την εκπομπή, μην διστάσεις να μου πεις. Δεν το έκανα ποτέ. Όμως σ’ ευχαριστώ πολύ Θέμο…». Και πρόσθεσε από κάτω από τη φωτογραφία του Θέμου που πόσταρε: «Επίσης, επειδή σιχάθηκα με όλα αυτά που είδα εδώ μέσα για έναν άνθρωπο που έφυγε από την ζωή, ήθελα να πω το εξής: Στο χωριό μου, όταν πεθαίνει κάποιος λέμε “Θεός σχωρέστον”. Αν είχαμε προηγούμενα μαζί του, δεν πάμε στην κηδεία».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS