CELEBRITIESSHOWBIZΑναστάτωση στο TVone - Βόμβα αποχώρησης υψηλόβαθμου στελέχους

Αναστάτωση στο TVone – Βόμβα αποχώρησης υψηλόβαθμου στελέχους

Η είδηση της αποχώρησής του προκάλεσε αναστάτωση στους διαδρόμους του TVone. Για άλλη μια φορά απασχόλησε τα κυπριακά δημοσιεύματα η θέση του υπηρεσιακού συμβούλου προγραμμάτων.

Μετά το διαζύγιο Γιώργου Χουλιάρα με τη διοίκηση του Megaone, ανέλαβε στο συγκεκριμένο πόστο ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Like.com.cy, ο ηθοποιός φαίνεται ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Κώστα Ζερβό, για την απόφασή του να εγκαταλείψει τη θέση που του ανατέθηκε από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι συνεχιζόμενες διαφωνίες στον τρόπο που λαμβάνονταν οι διάφορες αποφάσεις, σε σημείο μάλιστα που τους οδηγούσε σε συγκρούσεις, φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος που ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος οδεύει προς την έξοδο.

Όπως μαθαίνουμε ο ηθοποιός, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται εκτός Κύπρου, εκτός απροόπτου, θα αποχωρήσει από το κανάλι αρχές του νέου έτους. Αφού του ζητήθηκε να παραμείνει στο πόστο του καθ΄όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς συμφωνήθηκε στην κοινή ανακοίνωσή τους, η αποδέσμευσή του από το TVone να φανεί ως αποτέλεσμα κοινής απόφασης.

Πάντως στο διαδίκτυο γίνεται αναφορά ότι ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος κάνει δεύτερες σκέψεις για να παραμένει στο κανάλι και στη θέση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS