CELEBRITIESSHOWBIZΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: "Δεν είμαι το πρότυπο γυναίκας που τα καταφέρνει όλα"

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Δεν είμαι το πρότυπο γυναίκας που τα καταφέρνει όλα”

 

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για τη ζωή της στην εφημερίδα «Αγορά».

Πώς νιώθεις στην παράσταση του Αρχοντοχωριάτη του Μολιέρου;

Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος αυτής της παράστασης η οποία δεν είναι κλασική από την έννοια του ανεβάσματος. Μπορεί το έργο να είναι κλασικό, αλλά έχει μεταφερθεί από τον  Γιάννη Μπέζο στο σήμερα.  Η παράσταση δίνει αυτό που ήταν ο στόχος της να δώσει, γέλιο και διασκέδαση. Τα κλασικά έργα είναι κάποιο τρόπο,  επίκαιρα. Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην ματαιοδοξία, στη χαζομάρα των ανθρώπων να θέλουν να είναι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι. Ειδικότερα τον  Έλληνα που έχει αυτό το χούι, να θέλει να παριστάνει κάτι άλλο, τον αφορά άμεσα.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γιάννη Μπέζο;

Υπέροχη, είναι η δεύτερη φορά που συνεργαζόμαστε. Γνωριζόμαστε αρκετά καλά για να μπορούμε να συνεργαστούμε αρκετά γρήγορα και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και τυχερή που δουλεύω στο θέατρο και φέτος. Πέρα από τη δουλειά είναι ευγενικός είναι κύριος, πράγματα που πολλές φορές, εκλείπουν στις μέρες μας.

Γιατί απέχεις από την τηλεόραση; Δεν είχες προτάσεις ή δεν ήθελες;

Και μου πρότειναν πράγματα που δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω για πολλούς λόγους, και είχα διαστήματα που δεν μου έκαναν προτάσεις. Φέτος δεν είχα κάποια πρόταση…

 

Είσαι αυστηρή μαμά;

Είμαι κανονική. Δεν είμαι η μαμά που θα τους κάνει όλα τα χατίρια. Βάζω τα όρια, και όταν πρέπει κάποια στιγμή τα αποσύρω κιόλας .

anna1

Μητέρα σύζυγός γυναίκα καριέρας. Πώς το διαχειρίζεσαι αυτό;

Δεν είναι εύκολο, νομίζω όμως ότι αυτό συμβαίνει σε ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που έχουν να διαχειριστούν το σπίτι τη δουλειά τους. Δεν είναι εύκολο και σίγουρα δεν μπορείς να πετυχαίνεις τα πάντα. Τη μια μέρα είσαι πιο καλός εκεί, την άλλη σε κάτι άλλο. Δεν είμαι το πρότυπο της γυναίκας που τα καταφέρνει όλα και είναι καταπληκτική. Δεν τα καταφέρνω πάντα, δεν προλαβαίνω πάντα αλλά προσπαθώ με προτεραιότητα και άξονα πάντα τα παιδιά μου.

Έχεις δύο αγόρια. Θα ήθελες και μια κόρη;

Θα ήθελα τρίτο παιδί, αλλά δεν με ενδιαφέρει το φύλο. Δεν είχα ποτέ μου τέτοια θέματα, ούτε πριν αποκτήσω παιδιά ούτε και τώρα. ούτε πριν κάνω τα παιδιά ούτε και τώρα. Αυτό που έχεις αγαπάς.

Με τον Φάνη είστε ένα ζευγάρι ηθοποιών. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ σας;

Ανταγωνισμός στην εργασία όχι, δυσκολίες πολλές  ναι, γιατί δημιουργούνται πρακτικά θέματα, με τα ίδια ωράρια,  με τις πρόβες και  με τις παραστάσεις .Αυτό είναι ένα θέμα αλλά το γνωρίζουμε και κάθε φορά πάμε κόντρα σε αυτό.

Έχεις απορρίψει συνεργασία για να μείνεις με τα παιδιά και να δουλέψει ο Φάνης;

Αν έχω απορρίψει κάτι το έχω κάνει πρώτιστα γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με τα παιδιά, όχι σε σχέση με τον Φάνη. Δεν έχει τύχει να κοντραριστεί το πρόγραμμά μας τόσο έτσι ώστε να τεθεί τέτοιο ζήτημα. Έχω πει ότι για κάποια χρόνια μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά, καλοκαίρι δεν θα δουλεύω, τύπου περιοδεία, γιατί θέλω να είμαι με τα παιδιά. Ένας  από τους δύο πρέπει να είναι μαζί τους και θεωρώ ότι πρέπει να είμαι εγώ.

Η σχέση σας έχει μετεξελιχθεί; Έχει αλλάξει από την εποχή του έρωτα από την πρώτη ματιά;

Εμείς δεν προλάβαμε αυτό με την πρώτη ματιά, ήρθαν όλα μαζί. ( σ.σ γέλια) . Ο έρωτας ήρθε μαζί με τα παιδιά και την οικογένεια, τα κάναμε όλα τόσο γρήγορα.

Τον ζηλεύεις, σε ζηλεύει; Υπάρχει αυτή η ζήλεια που κρατά τη σπίθα;

Υπάρχει ζήλεια αλλά νομίζω σε ένα υγιές πλαίσιο. Δεν είσαι αδιάφορος με τον άλλο και του λες να γυρίσει ότι ώρα θέλει και με όποιον θέλει, υπάρχει η αίσθηση ότι είμαστε μαζί δύο άνθρωποι, αλλά μέχρι εκεί.

Σκέφτεστε να παίξετε μαζί στο θέατρο;

Το έχουμε σκεφτεί και έχουμε επιλέξει και έργα,  αλλά για να γίνει αυτό,  πρέπει να είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες γιατί είναι κάτι το δύσκολο. Θέλουμε να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει αυτό. Γιατί δεν είναι εύκολο να είμαστε όλη την ημέρα μαζί στο σπίτι και στο θέατρο, πρέπει να οργανώσουμε και το πρόγραμμα των παιδιών.

 

Το ύψος σου έχει παίξει αρνητικό ρόλο στην καριέρα σου;

Φαντάζομαι ότι έχει παίξει. Μπορεί να με απορρίψανε για το ύψος μου σε ρόλους. Δεν μπορείς να παίξεις σε ένα ζευγάρι που η γυναίκα είναι ψηλότερη, εκτός αν είναι κωμωδία. Δεν μπορεί η γυναίκα να είναι ένα ή μισό κεφάλι πάνω;

Ο Φάνης σου έχει πει ποτέ να μην φορέσεις ψηλοτάκουνα;

Οχι, καλέ! Αυτό είναι χαζομάρα. Καταρχάς ο Φάνης είναι στο ύψος μου. Πρώτα από όλα τακούνια δεν φοράω κάθε μέρα. Τι να το κάνω το τακούνι να κυκλοφορώ με τα παιδιά,αυτό θα ήταν γελοίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS