CELEBRITIESSHOWBIZΑντιγόνη Κουλουκάκου στο ΟΜΙΚΡΟΝ: «Είναι βίωμα η γέννηση του παιδιού, δεν είναι...

Αντιγόνη Κουλουκάκου στο ΟΜΙΚΡΟΝ: «Είναι βίωμα η γέννηση του παιδιού, δεν είναι εμπειρία…»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις 12 Μαρτίου και αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού της, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OMIKΡON όπου και φωτογραφίζεται για πρώτη φορά αφότου γέννησε.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στο σήριαλ «Η γη της ελιάς», τονίζει μεταξύ άλλων ότι θέλει να περάσει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες μέσα από αυτή τη συνέντευξη.

Απόσπασμα: 

«Κάθε μέρα ανακαλύπτω πράγματα με τον γιο μου. Και δεν μπορείς να τα περιγράψεις με λόγια αυτά, γιατί δεν τα φαντάζεσαι! Είναι βίωμα η γέννηση του παιδιού, δεν είναι εμπειρία… Δεν αλλάζει κάτι. Προστίθεται, κάθε μέρα, και κάτι ακόμα. Και, κάθε μέρα, θέλω να πιστεύω πως γίνομαι και καλύτερη σ’ αυτό το σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Μπορεί ο άντρας μου να μου λέει “είσαι ερωτευμένη μαζί του!”, αλλά θεωρώ πως το υγιές είναι να μην περιστρέφονται τα πάντα γύρω από το παιδί. Κι αυτό θα κάνει καλό και στο παιδί μακροπρόθεσμα, στην προσωπικότητά του, μεγαλώνοντας», καταλήγει, καθώς δίπλα της ακούω τους ήχους από τον γιο της που μόλις έχει ξυπνήσει και περιμένει την μητέρα του να σταματήσει να μιλάει, για να το θηλάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS