CELEBRITIESSHOWBIZΑυτή είναι η νέα Star Κύπρος 2017 (εικόνες)

Αυτή είναι η νέα Star Κύπρος 2017 (εικόνες)

Με μια λαμπερή βραδιά στο Pavillion Hall στη Λευκωσία ολοκληρώθαν τα Star Κύπρος 2017 με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Για τον μεγάλο τελικό η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από σημαντικές προσωπικότητες που ξεχωρίζουν στο είδος τους και στον επαγγελματικό τους τομέα.

Οι Νικόλας Ιωαννίδης, Αλέξης Παπάς, Μάρσια Θρασυβούλου, Άντρεα Κυριάκου, Κάλια Ελευθερίου, Μαρί Νικόλ Γεωργίου, Παντελής Παντελή, Ηλιάνα Χαραλάμπους, Έβελυν Καζαντζόγλου, Adi Shum, Ειρένα Γεωργιάδου, Γρηγόρης Λαμπρόπουλος, Μιχάλης Ορφανίδης και Ανδρέας Φυλακτού ήταν τα άτομα τα οποία είχαν καθοριστικό ρόλο προς την ανάδειξη της νικήτριας αλλά και των υπολοίπων τίτλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη του μεγάλου τελικού των Star Kύπρος 2017 (βίντεο)

Οι φιναλίστ περπάτησαν στην πασαρέλα, φόρεσαν εντυπωσιακά μαγιό και φορέματα και απάντησαν στις ερωτήσεις των κριτών δίνοντας η καθεμία τους τον καλύτερο εαυτό της.

Μια όμως κατάφερε να αναδειχτεί Star Κύπρος 2017 και να φορέσει το στέμμα της βασίλισσας της ομορφιάς. Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς είναι η Ανδριάνα Φιακκά, η οποία συγκινημένη αγκάλιασε τις άλλες φιναλίστ και ευχαρίσησε θερμά όλους όσους την στήριξαν για τη νίκη της.

https://www.instagram.com/p/Bb-TnXsAM42/

H Μαρία Αρμενάκη, η μελαχρινή καλλονή κατέκτησε επάξια τον τίτλο της Miss Κύπρος 2017.

Οι υπόλοιποι τίτλοι ομορφιάς:

Κωνσταντίνα Καβαλιέρου, Miss Young 2017

Νταρια Εροχίνα, B’ αναπληρωματική 2017

 

Ισμήνη Ευάνθη, Α’ αναπληρωματική 2017

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS