CELEBRITIESSHOWBIZΑυτό είναι τo προσκλητήριο γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!...

Αυτό είναι τo προσκλητήριο γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ! (εικόνες)

Τα προσκλητήρια του γάμου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι έχουν σταλεί!

Και η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της χρονιάς έχει ξεκινήσει και επίσημα πλέον. Η Μ.Βρετανία ετοιμάζεται για το μεγάλο αυτό γεγονός αφού τον Μάιο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ το προσκλητήριο του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Κι όμως το βραχιόλι της έχει ιδιαίτερη σημασία!

Τα προσκλητήρια στο όνομα της Βασιλικής του Υψηλότητας Πρίγκιπα της Ουαλίας, αναμένεται να παραλάβουν περίπου 600 άτομα που έχουν προσκληθεί για το γάμο στο Παρεκκλήσι του Αγίυο Γεωργίου.

Και οι 600 καλεσμένοι έχουν επίσης προσκληθεί στη δεξίωση που θα ακολουθήσει του γάμου στο St. George’s Hall και στο οποίο θα παραβρίσκεται και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Αργότερα εκείνο το βράδυ, περίπου 200 επισκέπτες έχουν προσκληθεί σε μία ιδιωτική δεξίωση που θα δώσει ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι, ο πρίγκιπας Κάρολος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Η τελευταία της εμφάνιση μας απογοήτευσε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο

Τα προσκλητήρια, που τυπώθηκαν αυτή την εβδομάδα, παράχθηκαν από την εταιρεία Barnard & Westwood, που έχει βασιλικό ένταλμα για την εκτύπωση και τη βιβλιοδεσία από το 1985.

Το κείμενο του προσκλητηρίου είναι ανάγλυφο με χρυσό. Έχει χρησιμοποιηθεί αμερικανικό μελάνι σε βρετανικό χαρτί και τα άκρα του προσκλητηρίου είναι λοξά και επιχρυσωμένα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS