CELEBRITIESSHOWBIZCelebrity food story: Με την Άννα Βίσση στις Φοινικούδες!

Celebrity food story: Με την Άννα Βίσση στις Φοινικούδες!

Μαυρόασπρη εικόνα απ’ το παρελθόν. Σάββατο απόγευμα, η 14χρονη Άννα Βίσση κάνει βόλτα στο μόλο της Λάρνακας. Αυτή και οι φίλες της.

Από τον Πιερή Παναγή

Έτσι κι αλλιώς ήταν η μόνη ευκαιρία να φλερτάρουν με τα αγόρια τής ηλικίας τους. Στο δρόμο, δίνει ένα δισέλινο -πολλές φορές σούφρωνε και κάτι έξτρα απ’ το μπακάλικο του πατέρα της- για να αγοράσει σιταροπούλα από κάποιο πλανόδιο πωλητή. Λίγο μετά τις 9 επιστρέφει στο σπίτι. Η μαμά της είχε το ταψί στο φούρνο για να φτιάξει ψητό. «Πάντα στο σπίτι επικρατούσε ένας ωραίος… πανζουρλισμός» είπε σε συνέντευξή της. «Μπαινόβγαινε κόσμος. Κάθε μέρα, όλη μέρα. Τα μεσημέρια δε, δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθει κάποιος να φάει μαζί μας».

Χρόνια μετά, μετά το «Δώδεκα», τους «Δαίμονες», το «Λάμπω» και τα show, επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης στο περιοδικό Σελίδες. Να φάει ξανά σιταροπούλα, να μιλήσει με τους περαστικούς, να παίξει καζαντί. Καιρό αργότερα την ακούω να μου λέει σε συνέντευξή της. «Θα μπορούσα να ήμουν αγρότισσα. Ένα μεγάλο σπίτι, μια ακόμα πιο μεγάλη οικογένεια, να μαγειρεύω για όλους, να τους περιμένω να γυρίσουν από τη σκληρή δουλειά στα χωράφια… Κάτι σαν το “Μικρό σπίτι στο λιβάδι”».

Η Άννα Βίσση αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Hotel Ermou στην Αθήνα ενώ παράλληλα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή τού Star Academy που προβάλλεται απ’ το MegaOne.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS