CELEBRITIESSHOWBIZΧανταμπάκης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επεισοδιακή συνέντευξη στον Άγιο Δομίνικο

Χανταμπάκης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επεισοδιακή συνέντευξη στον Άγιο Δομίνικο

Στο Survivor Πανόραμα ήταν καλεσμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης την Παρασκευή.

«Ήμουν αυτός που έκανα ποδαρικό στο Survivor Πανόραμα. Δεν είχα κάτι άλλο να πω γι αυτό θεώρησα σωστό να μην ξαναβγώ. Να πω πάλι τα ίδια; Τα είπα στον Άγιο Δομίνικο. Απάντησα σε ό,τι με ρωτήσατε. Στα κύρια ζητήματα του Survivor στους 2,5 μήνες που έμεινα στον Άγιο Δομίνικο» είπε αρχικά ο πρώτην παίκτης του reality επιβίωσης.

 

«Δεν ήθελα καθόλου χρόνο. Ήθελα συγκεκριμένα στοιχεία. Από τη στιγμή που καλούμαι να απαντήσω σε κάποια πράγματα χρειαζόμουν στοιχεία. Ήθελα να μου δείξεις τον λόγο μου σε συγκεκριμένα βίντεο. Να κάνω την αυτοκριτική μου και να ζητήσω συγγνώμη. Στους συμπαίκτες μου στις άλλες οικογένειες. Η κλίκα φαίνεται στα βίντεο που ετοιμάστηκαν τώρα; Από πού μεταφράστηκε ότι αυτή η κλίκα ήταν δική μου και ήμουν ο εγκέφαλος; Μια οποιαδήποτε παρεξήγηση δεν μπορεί να καταλογίσει κάτι τέτοιο. Η ερώτηση που μου είχες κάνει στην πρώτη εκπομπή ήταν ότι ηγούμαι σε κάποια κλίκα και είπα ότι φέρε μου το βίντεο που να δείχνει ότι ηγούμαι σε άλλον έναν παίκτη» σχολίασε στην Ελεονώρα Μελέτη απαντώντας έμμεσα σε όλους όσοι τον κατηγόρησαν για τις συμπεριφορές του μέσα στο παιχνίδι αλλά και όσα προέκυψαν μετά την αποχώρηση του.

 

Η παρουσιάστρια επεσήμανε ότι επειδή κάποιοι δεν καλύφθηκαν από τις απαντήσεις του τότε ή δεν άκουσαν τις απαντήσεις του η εκπομπή θεώρησε σωστό να τον ξανακαλέσει.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mGiGdzp5UVY

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS