CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Εφραίμ και τα παιδιά τους...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Εφραίμ και τα παιδιά τους για τα γενέθλια της

Τα γενέθλιά της είχε χθες, Πέμπτη (24/9) η Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία έκλεισε τα 37 χρόνια και φρόντισε να το γιορτάσει με πολλούς τρόπους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αφιέρωσε την χθεσινή εκπομπή της «Με Αγάπα Χριστιάνα» στην ξεχωριστή αυτή μέρα αφού καλεσμένος βρέθηκε ο Σταύρος Κωνσταντίνου, ο οποίος φρόντισε να διασκεδάσει την ίδια και τους συνεργάτες της με το ζωντανό του πρόγραμμα.

Λίγο αργότερα, η ίδια αφού επέστρεψε στο σπίτι φρόντισε να μοιραστεί αυτή την πολύ σημαντική μέρα μαζί με την οικογένεια της, τον σύζυγο της Γιώργο Εφραίμ και τα δύο παιδάκια της , Μελίνα και Αντρέα, με τους οποίους μοιράστηκε δύο πολύ γλυκές φωτογραφίες στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Ούτε φωτιά υπάρχει ούτε καπνός στις φήμες χωρισμού»

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μαζί με τις φωτογραφίες έγραψε και το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα για τις ευχές που δέχτηκε αλλά και ένα συγκινητικό μήνυμα για την μέρα των γενεθλίων της: «37 σήμερα!!🎂💖💖 Με μια αγκαλιά γεμάτη με τα πιο όμορφα αληθινα και ουσιαστικά της ζωής! Η λέξη ευχαριστώ και η λέξη ευγνωμοσύνη είναι πολύ μικρές για να περιγράψουν αυτό που νιώθω.. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τις υπέροχες ευχές σας Και την τεράστια αγκαλιά που μου χαρίζεται απλόχερα τοσα χρονια..!🙏🏻🙏🏻💖💖💖💖 #birthday #birthdaygirl #family #blessed #thankful #wishes

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS