CELEBRITIESSHOWBIZΧρύσα Σπηλιώτη: Είχε φτάσει στη θάλασσα αλλά γύρισε πίσω για τον άνδρα...

Χρύσα Σπηλιώτη: Είχε φτάσει στη θάλασσα αλλά γύρισε πίσω για τον άνδρα της

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, η οποία εδώ και τέσσερις ημέρες αγνοείται μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Τουρναβίτη, ύστερα από τη φονική φωτιά στην ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ, ο αδελφός του συζύγου της, Κώστας Τουρναβίτης, είπε σε δημοσιογράφο του καναλιού ότι η Χρύσα Σπηλιώτη ήταν ανάμεσα στην ομάδα ατόμων που πέρασε μέσα από το μοιραίο οικόπεδο και υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη του έφτασαν από τα σκαλάκια στη θάλασσα.

Όμως, ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης δε βρισκόταν ανάμεσα στην συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να γυρίσει πίσω για να τον βρει.

Από τότε εξαφανίστηκαν τα ίχνη της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι της ηθοποιού και του συζύγου της βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την παραλία.

Σύμφωνα πάντα με τον ΣΚΑΙ το ζευγάρι έχει δυο σκυλιά. Το ένα βρέθηκε απανθρακωμένο στο σπίτι και το δεύτερο ζωντανό μέσα στο κλουβί του κοντά στην θάλασσα κάτι που δείχνει ότι ίσως ο σύζυγος της ηθοποιού κατέφυγε στο νερό. Σήμερα ο αδερφός του θα μπει σε ένα σκάφος και θα διερευνήσει την θαλάσσια περιοχή.

Η οικογένεια του ζευγαριού έχει δώσει DNΑ για ταυτοποίηση, ωστόσο εξακολουθούν να ελπίζουν ότι μπορεί κολύμπησαν μακριά για να σωθούν και να είναι οπουδήποτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS