CELEBRITIESSHOWBIZCristiano Ronaldo: Goal on the beach

Cristiano Ronaldo: Goal on the beach

Ο έκτος πιο πλούσιος διάσημος πολίτης του κόσμου σύμφωνα με τη λίστα Forbes απολαμβάνει τις διακοπές του, όπως ακριβώς αρμόζει στον έκτο πιο πλούσιο διάσημο πολίτη στον κόσμο: Με αδιαπραγμάτευτη πολυτέλεια, ακέραιη χλιδή, σχεδόν αυτοκρατορικά.

Από τον Κώστα Μπουρούση

Ο ποπ-trash ύμνος του φετινού καλοκαιριού, το «It’s amazing, fantastic» που γεννήθηκε από μια αυθόρμητη ινσταγκραμική αντίδραση του Τρύφωνα Σαμαρά στη διάρκεια των διακοπών του στις Μαλδίβες και τραγουδήθηκε με υπερβολική δόση auto-tune από τον καταξιωμένο κομμωτή, θα μπορούσε να επέχει θέση ιδανικού soundtrack για τις διακοπές του Cristiano Ronaldo. Τα λιγοστά φωτογραφικά στιγμιότυπα που ο ίδιος ο άσος της Γιουβέντους έχει δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σπαράγματα πληροφοριών που διαρρέουν για τον παραθερισμό του δεν αφήνουν ούτε ψήγμα αμφιβολίας: ο CR7 περνά και amazing και fantastic μαζί με τη σύντροφό του Georgina Rodriguez και τον κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του πατρός του γιο του, τον εννιάχρονο Cristiano Jr.

Με 21 γκολ σε 31 παιχνίδια της Serie A, την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, του κυπέλλου Ιταλίας και του UEFA Nations Cup με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ο σούπερ σταρ των γηπέδων είχε κάθε λόγο να διεκδικήσει το δικαίωμά του στη θερινή ραστώνη. Και την απολαμβάνει μέχρι το μεδούλι με ως τώρα σταθμούς του τη δυτική Πελοπόννησο, τη γαλλική ριβιέρα και την πατρίδα του Μαδέιρα καταμεσής του Ατλαντικού Ωκεανού.

Με κέρδη για το 2018 που έφτασαν τα 96 εκατομμύρια ευρώ, όπως κατέγραψε η λίστα Forbes που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, ο CR7 μπορεί να είναι όσο ξέγνοιαστος θέλει και όσο σπάταλος μπορεί για την καλοκαιρινή αναψυχή του. Το μόνο που ίσως μπορεί να πληγώνει την τέλεια εικόνα του είναι το γεγονός ότι ο συνάδελφός του Lionel Messi προηγείται στις οικονομικές απολαβές κατά περίπου 30 εκ. ευρώ. Αλλά αυτά είναι απλώς λεπτομέρειες για τον 34χρονο Πορτογάλο όσο η διασημότητά του θα επιβεβαιώνεται μέσα από τα ξεσπάσματα των ορκισμένων θιασωτών του. Όπως όταν πέρσι ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά από την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Γιουβέντους πουλήθηκαν 520.000 φανέλες με το νούμερο 7.


Μαζί με τον γιο του στο 200 χιλιάδων την εβδομάδα Africa 1.

Η συμφωνία για τη μετεγγραφή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους πραγματοποιήθηκε στο από κάθε άποψη ιδανικό σκηνικό του Costa Navarino στη δυτική Πελοπόννησο, όπου ο πρόεδρος της ομάδας Andrea Agnelli έδωσε τα χέρια με τον σούπερ σταρ. Γι’ αυτό πολλοί και θεωρούν ότι το πολυτελές resort είναι κάτι σαν λαγοπόδαρο για τον Ρονάλντο. Ο ίδιος φρόντισε να επιβεβαιώσει προληπτικούς και δεισιδαίμονες επιστρέφοντας φέτος σε μία από τις βίλες του συγκροτήματος, όπου κατέλυσε για μία εβδομάδα μαζί με τη σύντροφό του και τον μεγαλύτερο γιο του.


Πάνω η ιδιωτική παραλία στην οποία οδηγεί η σουίτα στο Costa Navarino, όπου πέρασε μέρος των φετινών του διακοπών.

Στις 12 Ιουνίου το ιδιωτικό αεροσκάφος Gulfstream προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Η κινητοποίηση λίγα λεπτά μετά από την άφιξή του πρόδωσε το VIP πέντιγκρι των επιβατών του. Ο Cristiano Rolando, η σύντροφος και ο γιος του πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα της προσωπικής ασφάλειάς τους αποβιβάστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και με ακόμα συνοπτικότερες επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο που τους μετέφερε στον τελικό προορισμό τους, στο πεντάστερο μεσσηνιακό θέρετρο. Και να ήθελε να κρυφτεί η φήμη, τα αδιάκριτα βλέμματα και το ten-pack του (σσ συμβαίνει όταν ελέω απουσίας λίπους τερματίζεις το six-pack των κοιλιακών) δε θα τον άφηναν.

Φωτογραφίες από το The Pestana CR7 Hotel στο Marrakech, ένα από τα ξενοδοχεία του που θα λειτουργήσει το 2020.

Ιθαγενείς celebrity θαμώνες του ξενοδοχείου, όπως η Γωγώ Μαστροκώστα και ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα, ενώ και ο ίδιος μέσω μιας χούφτας δημοσιεύσεων στο Instagram έδωσε μια μικρή γεύση για τον παραθερισμό του στο ποίμνιο των 175 εκ. followers του. Πιο γενναιόδωρη στις πληροφορίες ήταν η σύντροφός του Georgina Rodriguez η οποία φρόντισε πρωτίστως να πληροφορήσει την ανθρωπότητα ότι οι γλουτοί τους ιχνηλατούν με θρησκευτική ευλάβεια στον δρόμο που χάραξαν εκείνοι της Kim Kardashian.

Πάνω  και κάτω, στιγμιότυπα από τις περσινές και φετινές διακοπές του στην Ελλάδα. 

Ο Ρονάλντο και η οικογένειά του δεν θα μπορούσαν να χωρέσουν τα υπερτροφικά «εγώ» τους σε τίποτα λιγότερο από τα 630 τετραγωνικά μιας βίλας, που ορθώνεται λίγα μέτρα μπροστά από μια αμμώδη ιδιωτική παραλία. Νυν υπέρ πάντων η διακριτικότητα. Εννοείται ότι στις προσφερόμενες υπηρεσίες συμπεριλαμβανόταν εκείνη του μπάτλερ αλλά και του προσωπικού και ετοιμοπόλεμου 24ώρες το 24ωρο προσωπικού σεφ.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ισπανικής διαδικτυακής εφημερίδας El Espanol ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους κατέβαλε 56.000 ευρώ για τη διαμονή μιας εβδομάδας στο Costa Navarino. Το ίδιο ανοιχτοχέρης αποδείχτηκε και με το προσωπικό που τον εξυπηρέτησε, στους οποίους λέγεται ότι άφησε φιλοδώρημα της τάξης των 25 χιλιάδων ευρώ.

Μπορεί τον ρόλο του να έπαιξε μια ελληνική λαϊκή μελωδία που διαπέρασε το κορμί του και του θύμισε τα δικά του δύσκολα και φτωχικά χρόνια στη Μαδέιρα. Το τραγούδι δεν ήταν άλλο από το «Πετραδάκι πετραδάκι» του Μιχάλη Μενιδιάτη, αν πιστέψει κανείς τα ελληνικά tabloids που διέδωσαν την πληροφορία. Στο Costa Navarino γιορτάστηκαν με κάθε τιμή τα γενέθλια του Cristiano Jr ο οποίος στις 18 Ιουνίου συμπλήρωσε εννέα χρόνια ζωής. Η τούρτα του φυσικά και απεικόνιζε τη στρογγυλή θεά.


Πάνω, το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο, μια Bugatti La Voiture Noire, που φημολογείται ότι απέκτησε πρόσφατα. 

Μία εβδομάδα διακοπών μπορεί να είναι υπεραρκετή για έναν κοινό θνητό, ωστόσο, για έναν ημίθεο σαν τον Ronaldo μοιάζει απλώς με προθέρμανση. Έπειτα από την αναχώρησή του από τη Μεσσηνία, ο Πορτογάλος αποφάσισε να συνεχίσει τον παραθερισμό του εν πλω και μάλιστα σε έναν από τους πλέον ακριβούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς στον κόσμο, στη γαλλική ριβιέρα. Και το Μονακό χάρηκαν και τη Νίκαια και τις Κάννες πάνω στο 47 μέτρων σκάφος ο Cristiano, η σύντροφος και οι φίλοι του.


Πάνω, ανέμελες στιγμές διακοπών υπό το άγρυπνο -πάντα- μάτι των παπαράτσι.

Το Africa 1, η ενοικίαση του οποίου κοστολογείται στα 200 χιλιάδες ευρώ ανά εβδομάδα, διαθέτει ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς στις διακοπές του: από μπαρ και τζακούζι μέχρι γυμναστήριο και κινηματογράφο. Για να επιβεβαιώσει απλώς την εικασία ότι κάνει διακοπάρες, ο ποδοσφαιριστής φρόντισε στα στιγμιότυπα που ανέβασε στο Instagram να σημειώσει τη λακωνική λεζάντα «enjoying the vacations». Τελευταίος σταθμός του παραθερισμού του, πριν επιστρέψει στην προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, φαίνεται πως είναι η γενέτειρά του Μαδέιρα.

Άλλωστε, εκτός από συναισθηματικούς δεσμούς με την περιοχή ο 34χρονος έχει πια και επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Η συνεργασία του με τον όμιλο Pestana απέφερε τέσσερα ξενοδοχεία σε Μαδέιρα, Λισαβόνα, Μαδρίτη και Νέα Υόρκη που φέρουν στον τίτλο τους ένα brand name βαρύ σαν ζωντανή ιστορία, εκείνο του CR7. Και ποιος καλύτερος για να διαλαλήσει την «πραμάτεια» από τον ίδιο τον Ronaldo που εκτός από παραθεριστής διαπρέπει απ’ ό,τι φαίνεται και σαν hotelier.


Ο τόπος καταγωγής του, η Μαδέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS