CELEBRITIESSHOWBIZΔείτε το εντυπωσιακό φόρεμα της Ευγενίας Νιάρχου- Ξεχώρισε στον γάμο του αδελφού...

Δείτε το εντυπωσιακό φόρεμα της Ευγενίας Νιάρχου- Ξεχώρισε στον γάμο του αδελφού της

Ο πολυαναμενόμενος γάμος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο δημαρχείο της πόλης και ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz που ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου, παρουσία περίπου 300 εκλεκτών καλεσμένων, με διάσημα ονόματα τόσο του διεθνούς jet set όσο και μέλη βασιλικών οικογενειών.

Φυσικά, από τον λαμπερό γάμο του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα, που κόστισε περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ, δεν θα μπορούσε να λείπει η αδερφή του γαμπρού, Ευγενία Νιάρχου, που κατέφθασε στο Σεν Μόριτζ λίγες ημέρες νωρίτερα.

Και ως αδελφή του γαμπρού, δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίζει στον γάμο. Μπορεί οι καλεσμένοι να ήταν μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, του χώρου της μόδας αλλά και επιχειρηματίες, ωστόσο, η Ευγενία Νιάρχου, πέρα από την νύφη Ντάσα Ζούκοβα, που πραγματικά έλαμψε με το αριστοκρατικό νυφικό της, ξεχώριζε με την εντυπωσιακή τουαλέτα της.

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Νιάρχου επέλεξε να φορέσει μία μακριά μπλε τουαλέτα ντυμένη εξ’ ολοκλήρου με παγιέτες, με flute μανίκια και off shoulder κόψιμο, το οποίο συγκρατούνταν από δύο λεπτές τιράντες με μικρά κόκκινα και ροζ άνθη, όπως ακριβώς και η ζώνη. Το λουκ ολοκλήρωσε με ένα κόκκινο βελούδινο τσαντάκι – πουγκί, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα μισά – μισά και στολισμένα με τα ίδια άνθη που είχαν οι τιράντες και η ζώνη της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS