CELEBRITIESSHOWBIZΈλαμψαν γνωστές Κύπριες στην πρεμιέρα των φετινών καλλιστείων (εικόνες)

Έλαμψαν γνωστές Κύπριες στην πρεμιέρα των φετινών καλλιστείων (εικόνες)

Με επιτυχία και πολλή λάμψη ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ η πρεμιέρα των Star Κύπρος 2017.  Οι γυναικείες παρουσίες αναμφίβολα έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο με τη φυσική ομορφιά τους όσο και με τις ενδυματολογικές επιλογές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπερή πρεμιέρα για τα Star Κύπρος 2017 – Δείτε όλα όσα έγιναν (βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επέλεξε για την παρουσίαση των καλλιστείων να φορέσει μια δημιουργία του Gregori Morfi, η οποία απαρτιζόταν από μεσάτο μπλέιζερ και παντελόνι σε ίσια γραμμή. Λαμπερές λεπτομέρειες που ξεχώριζαν στην εμφάνισή της ήταν γυαλιστερές πέτρες που διακοσμούσαν το σύνολο, αλλά και τα υπερμεγέθη σκουλαρίκια της. Με ψηλοτάκουνα ασημένια πέδιλα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της επιτυγχάνοντας μια glam και συνάμα chic εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Who is who: Οι διαγωνιζόμενες στα φετινά Star Κύπρος συστήνονται (εικόνες)

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Άντρεα Κυριάκου

Επίσης απαστράπτουσα ήταν η Άντρεα Κυριάκου η οποία επέλεξε ένα φόρεμα στολισμένο με παγιέτες σε φθινοπωρινές αποχρώσεις και έφερε την υπογραφή του ταλαντούχου σχεδιαστή, Gregori Morfi. Το μίνι φόρεμα με τα μακριά μανίκια αναδείκνυε υπέροχα τη σιλουέτα του μοντέλου.

Μάρσια Θρασυβούλου

Μια κλασική επιλογή έκανε η Μάρσια Θρασυβούλου, η οποία επέλεξε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα σε διάφορα στάδια στο κάτω μέρος του και το διακοσμούσαν πολλά strass. Η επιλογή που έκανε σε στραπλες έδειχνε όμορφα τους ώμους της.

https://www.instagram.com/p/BakOWNZFML3/?tagged=starkypros2017

Χριστίνα Δημητρίου

Μια γκλάμορους εμφάνιση έκανε η Χριστίνα Δημητρίου επιλέγοντας ένα φόρεμα σε χρυσές αποχρώσεις και σεξι διαφάνειες. Το κατακόκκινο κραγιόν της ήταν φωτεινό και αναδείκνυε όμορφα τα καλοσχηματισμένα χείλη της.

Μαρκέλλα – Μαρίνα Κωνσταντίνου

Ένα φόρεμα βγαλμένο από παραμύθι επέλεξε η Μαρκέλλα – Μαρίνα Κωνσταντίνου να φορέσει για την πρεμιέρα των Star Κύπρος 2017.  Στο κάτω μέρος της εμφάνισης της ξεχώριζε η φούστα από τούλι στην απαλή απόχρωση του ροζ. Το ρομαντικό σύνολο της συμπλήρωνε το στολισμενο τοπ με έντονα τα στοιχεία της δαντέλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS