CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Φουρέιρα: Ας δούμε λίγο τι φόρεσε στην πρόβα της Eurovision! (εικόνες)

Ελένη Φουρέιρα: Ας δούμε λίγο τι φόρεσε στην πρόβα της Eurovision! (εικόνες)

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια βρίσκεται στην Πορτογαλία και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον μεγάλο διαγωνισμό της Eurovision.

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο, ανέβηκε στην σκηνή στο Altice Arena, την Τρίτη, και πραγματοποίσε την πρώτη πρόβα της ερμηνεύοντας το κομμάτι της, «Fuego».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision 2018: «Εκτόξευση» της Ελένης Φουρέιρα στα στοιχήματα

Φορώντας μια λαμπερή ολόσωμη φόρμα με δερμάτινες λεπτομέρειες και τα χρώματα της φωτιάς, η εκρηκτική performer έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

Ως προς το τραγούδι, η δημιουργία των Alex Papaconstantinou, Geraldo Sandell, Anderz Wrethov, Viktor Svensson και Didrick αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία.

Ως προς την σκηνική της παρουσία τώρα, τα sites είπαν πως τα λέιζερ, οι φωτιές, οι καπνοί και η εκρηκτική χορογραφία της κυπριακής συμμετοχής θα την οδηγήσει πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Fuego βρίσκεται στα top 10 πολλών εταιριών μόλις μέσα σε δυόμιση ώρες από το τέλος των προβών. Οι δημοσιογράφοι που παρακολουθούσαν τις πρόβες στο κέντρο Τύπου ξέσπασαν σε χειροκροτήματα με την πρώτη της εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision: Η Φουρέιρα μιλά για τα χρήματα που πήρε για να εκπροσωπήσει την Κύπρο!

Δείτε την παρακάτω.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS