CELEBRITIESSHOWBIZΕλισάβετ Δοβλιατίδου: Από το «Survivor» στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Από το «Survivor» στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Εδώ και λίγες ημέρες η εντυπωσιακή Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της από τον Άγιο ∆οµίνικο και μαζί και την ευκαιρία για το µεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή προτεραιότητά της αποτελεί η προσωπική ζωή της και η τρίχρονη σχέση της με τον Μίκη Καλογηράτο. Ο αγαπημένος της ασχολείται με την προπόνηση στον µηχανοκίνητο αθλητισµό και συγκεκριµένα στους αγώνες καρτ, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip.tv.gr.

Ο σύντροφός της είναι το στήριγμά της και βρίσκεται πάντα δίπλα της σε κάθε δύσκολη φάση της ζωής της, όπως απέδειξε και στην όλη πορεία της στο «Survivor».

Μάλιστα, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, ο Μίκης Καλογηράτος, ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά του την Ελισάβετ, έγραψε κάποια λόγια στο Facebook ευχαριστώντας όλους όσους υποστήριξαν την αγαπημένη του:

«Σας ευχαριστούµε όλους πάρα πολύ, σε αυτή µας την προσπάθεια. Πραγµατικά νιώσαµε ότι δεν ήµασταν µόνοι µας, εγώ προσωπικά αν αρχίσω να γράφω ονόµατα θα πρέπει να γράφω µέχρι το πρωί. Αναµένουµε την επιστροφή της Ελισάβετ, να µας περιγράψει η ίδια την εµπειρία της, η στήριξη ήταν αµέτρητη και πρωτοφανής, τα καλά σας λόγια; Συγκλονιστικά… Και πάλι ευχαριστώ…».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS