CELEBRITIESSHOWBIZΕρμογένης Σκιτίνης: Γιόρτασε τα τριακοστά του γενέθλια με το νέο του τραγούδι...

Ερμογένης Σκιτίνης: Γιόρτασε τα τριακοστά του γενέθλια με το νέο του τραγούδι στο No.30 στις τάσεις

Ο Ερμογένης Σκιτίνης, αλλιώς όπως πολλοί των γνωρίζουν ως ο Φίλιππος από το Τατουάζ, κυκλοφόρησε την Παρασκευή το ολοκαίνουργιο του single που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι που σου «κολλάει» απ’ το πρώτο κιόλας άκουσμα. Δυο και κάτι μέρες αργότερα, το βιντεοκλιπ του φιγουράρει στα τρέντς στη θέση 30, ακριβώς κι όσα τα χρόνια της ηλικίας του.

Να του ευχηθούμε καλοτάξιδο και Χρόνια Πολλά!

View this post on Instagram

Χθες έκλεισα τα τριακοστά γενέθλιά μου και εσείς μου χαρίσατε το πιο όμορφο δώρο! Την Παρασκευή κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο μου τραγούδι. Δύο και κάτι μέρες μετά, βρίσκεται στο νούμερο 30 στις τάσεις (τυχαίο, δεν νομίζω! 🤷🏻‍♂️) κι ολοένα κι ανεβαίνει! Για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που ζούμε παρέα, σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου. ΥΓ: Μην ξεχνάτε προπάντων να είστε θετικοί άνθρωποι. Να εκπέμπετε θετική ενέργεια. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται! ♥️♥️♥️ . . . . . #ermogenisskitinis #birthday #thankyou #blessed #elapareme

A post shared by Ermogenis Skitinis (@ermogenisskitinis) on

Δείτε εδώ το βιντεοκλιπ, όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος μαζί με την λαμπερή Χαριτίνη Ιλιάδου, η ο οποία σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS