CELEBRITIESSHOWBIZΕβελίνα Σκίτσκο: Για καφέ με την Έλενα Χριστοπούλου και τον σύντροφό της...

Εβελίνα Σκίτσκο: Για καφέ με την Έλενα Χριστοπούλου και τον σύντροφό της (pics)

Η Έλενα Χριστοπούλου στα 43 της χρόνια βρίσκεται εκεί ακριβώς που θέλει. Η γνωστή booker μοντέλων κάνει τη δουλειά που αγαπάει με μεγάλη επιτυχία, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια περίπου έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη. Ο Αποστόλης Κώτσης ήρθε στην ζωή της και της έμαθε από την αρχή τι σημαίνει έρωτας, αγάπη και ευτυχία. Ο γοητευτικός άντρας και ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας αρτοποιίας διαθέτει όλα όσα έψαχνε και ονειρευόταν να βρει η coach του Greece’s Next Top Model.

Οι δυο τους μάλιστα είναι αχώριστοι και περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους μαζί. Η ίδια η Έλενα Χριστοπούλου είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό ότι εκείνη και ο αγαπημένος της πλέον συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι και έτσι μοιράζονται την καθημερινότητά τους. Πριν λίγες ημέρες, η coach του GNTM είχε επαγγελματικό ραντεβού με την φιναλίστ του Διαγωνισμού Μόδας, Εβελίνα Σκίτσκο. Βλέπεις, το νεαρό μοντέλο συνεργάζεται τους τελευταίους μήνες με την Έλενα, καθώς είναι η τελευταία είναι η booker της!

Φυσικά μαζί της ήταν και ο Αποστόλης! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι να βγαίνει από εστιατόριο στο Κολωνάκι μαζί με την Εβελίνα. Αφού η Έλενα χαιρέτησε την πρώην παίκτρια του GNTM, μαζί με τον σύντροφό της κατευθύνθηκαν προς το αμάξι τους. Η γνωστή booker για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με το απαράμιλλο στυλ της! Η Έλενα και ο Αποστόλης αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και απολαμβάνουν τον έρωτά τους σαν μικρά παιδιά!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS