CELEBRITIESSHOWBIZΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντησή της στις φήμες χωρισμού με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντησή της στις φήμες χωρισμού με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από τα γυρίσματα του “Asia Express” αφού όπως είναι γνωστό είναι ένας από τους παίκτες που συμμετείχε στο project αυτό που θα παρακολουθήσουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μετά από 1,5 μήνα λοιπον είναι πίσω στην Ελλάδα, ωστόσο υπάρχουν έντονες φήμες το τελευταίο διάστημα για κρίση στη σχέση του με την Ευριδίκη Βαλαβάνη.

Μάλιστα αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Down Town είχε αναφρέρει ότι η σχέση του ζευγαριού τον τελευταίο χρόνο είχε περάσει πολλές κρίσεις κι αυτή ήταν η αιτία που έκανε τον παρουσιαστή να δηλώσει συμμετοχή στο «Asia express» – «για να φύγει μακριά από όλους και απ’ όλα», όπως έλεγαν φίλοι του.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ,  η σύντροφός του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αποφεύγει να βγαίνει με τους κοινούς τους φίλους, εργάζεται πυρετωδώς για τη νέα της κολεξιόν και παράλληλα βγαίνει έξω με… καινούργιες παρέες. Πολλοί θεωρούν δεδομένο τον χωρισμό. «Κι αν δεν έχει γίνει, τον Ιούλιο που θα έρθει ο Κωνσταντίνος, θα συμβεί σίγουρα», δήλωσε στο περιοδικό στενός τους φίλος.

Τώρα, οι φήμες αυτές φουντώνουν αφού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται για ταξίδι στην Κρήτη παρά το ότι ο αγαπημένος της επέστρεψε στην Αθήνα.

Η γνωστή δημοσιογράφος πόσταρε και φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

Το ταξίδι αυτό της Ευρυδίκης έκανε εντύπωση στους διαδικτυακούς της φίλους και κάποιοι αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει με τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Χαρακτηριστικό είναι πως μια follower την ρώτησε, με την ίδια να μην διστάζει να απαντήσει.

Αναλυτικά ο διάλογος
-Ο Κωνσταντίνος επιστρέφει Ελλάδα και την ίδια μέρα φεύγεις… γιατί; Θα ανακοινωθεί κάτι;

-Ε.Β: Σαν τι θα ήθελες να ανακοινωθεί;

-Όχι χωρισμός για ένα τόσο όμορφο ζευγάρι!

-Ε.Β: Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση μην ανησυχείς!

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS