CELEBRITIESSHOWBIZΦαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Γιατί καθυστερούν το διαζύγιο;

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Γιατί καθυστερούν το διαζύγιο;

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους, ωστόσο δεν έχουν ακόμη «πέσει» οι υπογραφές.

Σύμφωνα με το Dimi’s Blog και το Youweekly.gr, το πρώην, πλέον, ζευγάρι επικοινωνεί μεν για τα παιδιά, ώστε να υπάρχει συνεννόηση, όμως το διαζύγιο καθυστερεί γιατί στα παιδιά τα βρίσκουν, ενώ μεταξύ τους με τίποτα.

Λίγο ο εγωισμός και λίγο το μοίρασμα της περιουσίας, έχει δυσκολέψει πολύ τα πράγματα. Οι οικονομικές διαφορές είναι εκείνες όπου έχουν καθυστερήσει την έκδοση του διαζυγίου.

Η Φαίη Σκορδά δεν κάνει πίσω σε αυτά που απαιτεί, ενώ οι προτάσεις του Γιώργου Λιάγκα δεν την βρίσκουν σύμφωνη.

«Ο παρουσιαστής μπορεί να περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά του και ιδιαίτερα με τον Γιαννάκη που είναι πιο μεγάλος, ωστόσο, όμως, θεωρεί περιττό το να δίνει κάποιο ιδιαίτερο μεγάλο ποσό στην διατροφή όπου θα λαμβάνει κάθε μήνα η Φαίη Σκορδα, αυτό τουλάχιστον μου μετέφεραν άνθρωποι από το κανάλι όπου εργάζονται, κάτι που να σας πω την αλήθεια δεν πιστεύω, γιατί ο Γιώργος Λιάγκας δεν θεωρώ ότι θα έκανε παζάρια για τα οικονομικά των παιδιών.» αναφέρεται συγκεκριμένα στο δημοσίευμα.

Το δεύτερο πρόβλημα που προκύπτει, είναι οι μέρες τις οποίες θα έχει ο παρουσιαστής τα παιδιά. Ο Γιώργος αναγκαστικά θα πρέπει να παίρνει τα παιδιά ορισμένες ημέρες τη βδομάδα, κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί ακόμη η Φαίη Σκορδά καθώς είναι γνωστό, ότι δύσκολα αποχωρίζεται τους γιους της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS