CELEBRITIESSHOWBIZΦόρεσέ το όπως ο Μαζώ

Φόρεσέ το όπως ο Μαζώ

Η πολύχρωμη παλέτα της Peletico ήταν απλά η συνέχεια των εξτρίμ εμφανίσεων του Γιώργου Μαζωνάκη στην πίστα και στην τηλεόραση. Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και θυμόμαστε αξέχαστες στιγμές του με outfit που βγάζουν… μάτι.

Κάποτε η μάξι φούστα Valentino του Σάκη Ρουβά ξεσήκωσε αντιδράσεις, αλλά πλέον όλοι το έχουν αποδεχτεί ότι οι στυλιστικές επιλογές του καθενός φύλου δεν κοιτούν και ιδιαίτερα σε stage ή τηλεοπτικές εμφανίσεις τους όπως αυτές του Γιώργου Μαζωνάκη. Πρόκειται για έναν από τους λίγους τραγουδιστές που έμαθαν να ξεχωρίζουν -καλώς ή κακώς- με τις στυλιστικές τους επιλογές είτε αυτή είναι από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά είτε από τις κοσμικές ή τηλεοπτικές του εμφανίσεις! Οι εκκεντρικές επιλογές του Γιώργου Μαζωνάκη κάνουν πάντα τη διαφορά κι αυτό απέδειξε στο δεύτερο live του «Your Face Sounds Familiar» με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, καταφέρνοντας να κλέψει και να στρέψει όλα τα βλέμματα προς το μέρος του και να γίνει θέμα συζήτησης σε όλα τα ελληνικά και κυπριακά social media. Το κοστούμι του Γιώργου Μαζωνάκη που ήταν εμπνευσμένο από την παλέτα των χρωματικών δειγμάτων για βάψιμο είναι μια δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Άγγελου Φρέντζου ο οποίος έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας του εξωτερικού και έχει «ντύσει» μεγάλες προσωπικότητες.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης όμως, δεν έμεινε μόνο στην πολύχρωμη παλέτα της… Peletico. Αποφάσισε να γυρίσει το χρόνο πίσω και να επαναλάβει το τόλμημα του 2012 όπου εμφανίστηκε στο κοινό του με φούστα. Για δεύτερη φορά, λοιπόν, και με τη λεζάντα «Ακούω», ζήτησε από τους χιλιάδες ακόλουθούς του να σχολιάσουν τη νέα ανάρτησή του με φούστα. Οι περισσότεροι αντέδρασαν θετικά σχολιάζοντάς του το πόσο μοναδικός είναι και πως ό,τι και να φορέσει του ταιριάζει, ενώ υπήρξαν κι αυτοί που δεν είδαν με θετικό μάτι τις ενδυματολογικές επιλογές του. Να θυμίσουμε ότι το 2011 είχε εμφανιστεί στην Κύπρο με παρόμοιο outfit. Δεν είναι μόνο οι φούστες και τα πολύχρωμα κοστούμια που τον χαρακτηρίζουν αλλά και τα κλαρωτά και σούπερ ντεμοντέ πουκάμισα από λαμέ υφάσματα με περίεργους χρωματισμούς και ακανόνιστα γεωμετρικά σχήματα. Πάντως η εμφάνισή του με total black κοστούμι στο περασμένο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» απογοήτευσε πολλούς fans του που ανέμεναν πώς και πώς το επόμενο στυλιστικό… κτύπημά του.

Τα… «ίσια ανάποδα» έφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη δερμάτινη φούστα του! Με την εμφάνισή του αυτή στο «Βοτανικό», αλλά και τους χορευτές που τον συνόδευαν με εξίσου εκκεντρική ενδυμασία, έδωσε μαθήματα στυλ και εκκεντρικότητας.

Ένας άνθρωπος με χιούμορ και αυτοσαρκασμό όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει με τον δικό του τρόπο το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Αποκριών. Έτσι, ανέβηκε στην πίστα του «ΝΑΪΤ», όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο με την Τάμτα, ντυμένος τσολιάς. Στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου στην οποία ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε το μικρόφωνο ενώ αντάλλαξαν και ένα φιλί.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Ελένη Φουρέιρα τα έδωσαν όλα στη λαμπερή πρεμιέρα τους στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa People’s Stage» και αποθεώθηκαν από τους θαμώνες του μαγαζιού. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εντυπωσίασε με το στυλ του διά χειρός Al Giga. Ο «Μαζώ» προκάλεσε για μία ακόμη φορά, βγαίνοντας στην έναρξη του προγράμματος με μια φούστα-παντελόνι σχεδιασμένη από τον Gareth Pugh ειδικά για τον Γιώργο Μαζωνάκη, με τον οποίο έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Εντύπωση προκάλεσαν και οι μπότες-πλατφόρμες του Rickowens.

Πρεμιέρα χωρίς εκκεντρικότητα δεν γίνεται. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα. Έτσι, αυτή τη φορά, ο Γιώργος Μαζωνάκης έγινε ξανθός – γεγονός που συζητήθηκε έντονα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS