CELEBRITIESSHOWBIZΦωτιά στα κόκκινα! Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Μενεγάκη στο Φεστιβάλ Καννών (εικόνες)

Φωτιά στα κόκκινα! Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Μενεγάκη στο Φεστιβάλ Καννών (εικόνες)

Από τις 18 -19 Μαΐου πραγματοποιείται το 71ο Διεθνένς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος έδωσαν το παρών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακές στιγμές! Η Ελένη Μενεγάκη για ψώνια με την κόρη της, Λάουρα (εικόνες)

Ανάμεσά τους και η Ελληνίδα παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, η οποία βρέθηκε μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για να παρακολουθήσουν από κοντά κινηματογραφικές πρεμιέρες στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η παρουσιάστρια είναι καλεσμένη της L’ Oreal, με την οποία συνεργάζεται κι έτσι πριν φτάσει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ, παρέλασε στο κόκκινο χαλί της εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Paparazzi: Η πρώτη φετινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό! (εικόνες)

Φορώντας μία κατακόκκινη στράπλες τουαλέτα, δια χειρός Mi Ro, η οποία είχε κρόσσια στο κάτω μέρος, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στο κόκκινο χαλί γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Η αγαπητή παρουσιάστρια συνδύασε μάλιστα την τουαλέτα της με ίδιο χρώμα τσαντάκι, κοσμήματα και κατακόκκινο μακιγιάζ, αποδεικνύοντας έτσι πως το κόκκινο της πηγαίνει πολύ.

Τη φωτογραφία μάλιστα η ίδια ανέβασε και στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας σε σχόλιο «λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουμε για το Φεστιβάλ των Καννών».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS