CELEBRITIESSHOWBIZΦρονίστας, Ονησιφόρου, Θεοδώρου: Πώς θα περάσουν την Πρωτοχρονιά

Φρονίστας, Ονησιφόρου, Θεοδώρου: Πώς θα περάσουν την Πρωτοχρονιά

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018, η μουσική παραγωγός του Sfera FM 96,8 Μαρία Ονησιφόρου και οι μουσικoί παραγωγοί του KISS FM 89, Λουκάς Φρονίστας και Τάσος Θεοδώρου μάς αποκαλύπτουν πώς θα περάσουν την Πρωτοχρονιά, αλλά και ποια ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους.

Μαρία Ονησιφόρου

Η γιορτή αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την οικογένεια. Έτσι και φέτος θα με βρει ο νέος χρόνος στο πατρικό μου στη Λεμεσό, σ’ ένα κλίμα γιορτινό. Εκεί, θα μαζευτεί όλη η οικογένεια, γονείς, αδέλφια, παππούς, γιαγιά, συγγενείς και φίλοι για φαγητό, ποτό, παιχνίδια και διασκέδαση! Για μένα είναι το πιο όμορφο, να έχω δηλαδή στην αλλαγή του χρόνου όλους εκείνους που αγαπώ δίπλα μου.

Λουκάς Φρονίστας

Φέτος την Πρωτοχρονιά, θα την περάσουμε οικογενειακά, στο σπίτι μας στην Ελλάδα, στη Σαρωνίδα. Θα συγκεντρωθούμε γύρω από ένα γεμάτο τραπέζι με μυρωδάτα εδέσματα και γλυκά, για να υποδεχτούμε χορτάτοι τη νέα χρονιά!

Κάθε Χριστούγεννα, έχουν την ιδιαιτερότητά τους! Τα αγαπημένα μου ήταν το 2014, που σαν νιόπαντρο ζευγάρι, σηκωθήκαμε το πρωί και πήγαμε για windsurf και SUP στην παραλία.

Τάσος Θεοδώρου

Όπως καθε χρόνο,έτσι και φέτος, θα περάσω την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά μου στην Ελλαδα. Τις γιορτινές μερες θέλω να βρίσκομαι διπλα τους, γιατί θυμάμαι έντονα τα παιδικά μου χρόνια!

Τα καλύτερα Χριστούγεννα δεν εχουν έρθει ακόμη, πάντα περνάω όμορφα αλλά πάντα κάτι λείπει. Είμαι σίγουρος πως όταν ολοκληρωθεί η ευτυχία μας με ενα παιδί, όλα θα αλλάξουν!

Στη φωτογραφία ο Τάσος Θεοδώρου μαζί με τον πατέρα του και αδερφό του:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS