CELEBRITIESSHOWBIZΓάμος Τσολάκη: Το εκλεκτό και gourmet δείπνο που πρόσφεραν στους καλεσμένους τους

Γάμος Τσολάκη: Το εκλεκτό και gourmet δείπνο που πρόσφεραν στους καλεσμένους τους

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης ενώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο Island στην Βάρκιζα!

Το ζευγάρι φρόντισα να είναι όλα στην εντέλεια ώστε να υποδεχτούν εκεί τους εκλεκτούς καλεσμένους τους και να απολαύσουν την υπέροχη και ξεχωριστή βραδιά του ζευγαριού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη (εικόνες & βίντεο)

Το μενού που σέρβιραν στους καλεσμένους τους αποτελούνταν κυρίως απο κρητικές γεύσεις και παραδοσιακά πιάτα. Η αλήθεια ήταν πως ήταν πλούσια και απολαυστικό κι εμείς και μόνο που το διαβάσαμε το λιγουρευτήκαμε!

Τα πιάτα της δεξίωσης περιελάμβανε κρητική σαλάτα, χορτόπιτα με παραδοσιακό χειροποίητο φύλο, χειροποίητα ravioli με κρέμα τρούφας και φολίδες παρμεζάνας, chateaubriand από φιλέτο γάλακτος με πουρέ πατάτας και σπαράγγια, γουρουνόπουλο γάλακτος και αρνί με sauce μουστάρδας και λαχανικά σχάρας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το επιδόρπιο το οποίο ήταν η γαμήλια τούρτα, ενώ για τους λάτρεις των γλυκών στον μπουφέ υπήρχαν και άλλες επιλογές όπως baba au rum, καρυδόπιτα και λουκουμάδες με καρύδια και παγωτό

8074326

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS