CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Μαυρίδης: Αποκάλυψε το νέο πρόβλημα για την σκυλίτσα που κακοποιήθηκε στην...

Γιώργος Μαυρίδης: Αποκάλυψε το νέο πρόβλημα για την σκυλίτσα που κακοποιήθηκε στην Ξάνθη

Την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Μαυρίδης είχε ανεβάσει ένα βίντεο όπου ενημέρωνε τον κόσμο ότι αποφάσισε να υιοθετήσει την Παλόμα, τη σκυλίτσα που κακοποιήθηκε βάναυσα από κτήνος ή κτήνη στην Ξάνθη.

Δεν το έκανε προφανώς για να δειχτεί. Το έκανε, όπως εξήγησε, γιατί κυκλοφορούσαν διάφορα κακόβουλα σχόλια για την κτηνιατρική κλινική που ήταν η Παλόμα.

Η σκυλίτσα φαίνεται πως ανάρρωσε από τα τραύματά της και ο Γιώργος Μαυρίδης με την Μόλι την πήραν επιτέλους στο σπίτι. Πριν προλάβουν όμως να μπουν σε μια διαδικασία να την προσαρμόσουν σε μια φυσιολογική ζωή, έγιναν νέες εξετάσεις που έδειξαν πρόβλημα στον οισοφάγο.
ο συγκεκριμένο πρόβλημα (μεγαoισοφαγική παλινδρόμηση) εμφανίστηκε τώρα γιατί χρειαζόταν ειδικό όργανο, που δεν διέθετε το κτηνιατρείο. Αυτό σημαίνει πως εκτός από τις μαχαιριές, τα κομμένα αυτιά και πόδια, της έριξαν και οξύ στο στόμα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της σελίδας Adespotoulia Xanthis, η Παλόμα δε μπορεί να τρώει στέρεη τροφή και της γίνεται αγωγή με κορτιζόνη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης θα αναλάβει όλα τα έξοδα και θα κάνει ό,τι χρειαστεί ώστε η Παλόμα να ζήσει την αγάπη και τη φροντίδα που της αξίζει χωρίς άλλα προβλήματα. Δεν είναι εύκολο, θέλει κουράγιο από τον Γιώργο, αλλά έχει αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνει απ΄αυτά όταν πρόκειται για ζώα.

«Καλημέρα σε όλους.
Από χθες η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου.
Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Γιώργος ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρει στην μικρή την καλύτερη ζωή και αυτή δυστυχώς ξεκινάει από κλινικές και εξετάσεις, σύμφωνα με καθοδήγηση του κου Κοράι.
Και λέμε δυστυχώς γιατί η μικρή έχει μεγαoισοφαγική παλινδρόμηση, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρώει σαν φυσιολογικό ζώο.
Ξεκίνησε θεραπείες με κορτιζόνη για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα.
Το πιο οδυνηρό είναι οτι το πρόβλημα το απέκτησε αφού το τέρας που την βασάνισε της έριχνε και «οξύ» μεσα στο στόμα, ναι καλα ακούσατε οξύ στο στόμα, με αποτέλεσμα να έχει απόκτησει μια τεράστια φλεγμονή στον οισοφάγο.
Όλο αυτο το διάστημα που η μικρή φιλοξενούνταν από τον γιατρό μας τον Κοράι, της δόθηκαν οι απαραίτητες θεραπείες.
Αλλα λόγω της έλλειψης ακτινολογικού με βάριο δεν ήταν δυνατή η σημερινή διάγνωση.

Γνωρίζοντας ο Γιώργος την κατάσταση ανέλαβε πλήρως την μικρή, η οποία νοσηλευέται. Για μια ακόμη φόρα αποκαλύπτει την υπευθυνότητα και την αγάπη του.

1:Ας ευχηθούμε στον Γιώργο καλή δύναμη στον Γολγοθά του και να ξέρει ότι εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

2: Ας ξυπνήσει επιτέλους κάποιος στην αστυνομία και να καταλάβει ότι αυτός που ρίχνει οξύ μέσα στο στόμα ενός σκύλου, του κόβει το πόδι, το αυτί το καίει με οξύ σε όλο το σώμα και προσπαθεί να το τεμαχισει σε κομμάτια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS