CELEBRITIESSHOWBIZGNTM: Η Γαρυφαλλιά ξεσκεπάζει την «τριάδα της φωτιάς» (βίντεο)

GNTM: Η Γαρυφαλλιά ξεσκεπάζει την «τριάδα της φωτιάς» (βίντεο)

Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, αν και είχε επιτύχει στη δοκιμασία του GNTM, ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει προκαλώντας μεγάλη έκπληξη και στονοχώρια στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Πολλοί ήταν αυτοί που επιχείρησαν να τη μεταπείσουν, όμως η ίδια είχε λάβει την απόφασή της για το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς από το Greece’s Next top Model (εικόνες)

Η 22χρονη φοιτήτρια οδοντοτεχνικής εκτός από την ομορφιά της σχολιάστηκε για το λόγο της, την ειλικρίνειά της και για την… κόντρα της με την «τριάδα της φωτιάς».

Το μοντέλο μια ημέρα μετά την αποχώρησή της βρέθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» που μίλησε για όλα όσα έζησε στο σπίτι, την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς αλλά και για τη γνώμη της για την περιβόητη κλίκα του σπιτιού.

H Γαρυφαλλιά δέχθηκε το challenge της ψυχαγωγικής εκπομπής και απάντησε σε ερωτήσεις που της έκανε ο κόσμος μέσω twitter. Ακόμα μια φορά είδαμε πως το μοντέλο είναι ειλικρινές και δεν έχει πρόβλημα να «προδώσει» όλα όσα γίνονται στο σπίτι του GNTM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM-Γαρυφαλλιά Καληφώνη: H ανάρτηση μετά την αποχώρηση και η selfie με τον σύντροφό της

Η Γαρυφαλλιά προέβη σε μια αποκάλυψη που μας ξάφνιασε. «Η Εύη είναι ο πυρήνας, αλλά δεν το δείχνει γιατί είναι έξυπνη… Η Μέγκι βγάζει κακίες αλλά δεν ξέρει πώς να τα πει, η Εύη όμως τις βγάζει off camera», είπε αλλάζοντας λίγο τα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα!

Η σχέση της Γαρυφαλλιάς με τα δυο κορίτσια, Μικαέλα και Εύη ήταν κακές εξ αρχής λόγω του ότι τις θεωρούσε ψεύτικες. «Την Μικαέλα και την Εύη αντιπαθούσα περισσότερο γιατί έλεγαν ψέματα! Δεν έχω σκοπό να συμφιλιωθώ με τη Μικαέλα… Η τριάδα με φοβόταν…».

Τέλος, σε παρατήρηση χρήστη του διαδικτύου ότι υπάρχουν κι άλλες κλίκες το μοντέλο απάντησε καταφατικά υποδεικνύοντάς τες ενώ έβαλε και τον εαυτό της σε αυτές. «Υπάρχουν κι άλλες κλίκες… Έφυγα νωρίτερα από αυτές γιατί αν καθόμουν θα έπεφτε ξύλο», κατέληξε!

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS