CELEBRITIESSHOWBIZGNTM Spoiler: Πώς θα γίνουν οι παίκτριες μετά το makeover; (εικόνες)

GNTM Spoiler: Πώς θα γίνουν οι παίκτριες μετά το makeover; (εικόνες)

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες έχουν πρόβλημα με το να κάνουν αλλαγές στην εμφάνισή τους. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε ότι κάποιες παίκριες χάρηκαν με τις αλλαγές, και άλλες… δεν το πήραν τόσο καλά.

Η Έλντα καταλαβαίνει ότι είναι εκείνη που θα αποκτήσει το ιδιαίτερο κούρεμα της Cara Delevingne. Αυτό, όπως φαίνεται, είναι κάτι που δεν το θέλει η ίδια και εκφράζει έντονα την άρνησή της. Μάλιστα, είναι τόσο αντίθετη σε αυτή την αλλαγή που απειλεί ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Next Top Model: Τα κορίτσια θα ζήσουν την εμπειρία του makeover (βίντεο)

Από την άλλη βλέπουμε ότι η Ειρήνη δεν θέλει να αλλάξει το μαλλί της και έχει έναν έντονο διάλογο με τη Βίκυ Καγιά. Μάλιστα, η Καγιά την ρωτάει εάν «Θεωρείσαι η πιο ωραία μελαχρινή που υπάρχει στην Ελλάδα; Θεωρείς ότι αν σε δει κάποιος με αυτά τα μαλλιά θα πει ‘τη θέλω αυτή να την κλείσω για το εξώφυλλό μου;’. Όμως, δεν σταματάει εκεί και της λέει με έντονο ύφος ότι πρέπει να κάνει την αλλαγή αυτή αναφέροντας «ή θα γίνεις μοντέλο ή θα παραμείνεις η ωραία της γειτονιάς. Με το άλλο μαλλί έχεις μια ευκαιρία να γίνεις κάποια. Με αυτό το μαλλί δεν έχεις καμία ευκαιρία να γίνεις τίποτα και καμία. Θα είσαι πάντα μια μελαχρινή γλυκιά κοπελίτσα που κάνει λίγο sexy»»

Στον επίσημο λογαριασμό του Greece’s Next Top Model υπάρχουν δημοσιευμένες φωτογραφίες από τα looks που θα αποκτήσουν οι παίκτριες.

Οι φόβοι πάντως της Έλντα βγήκαν αληθινοί, αφού είναι εκείνη που θα αποκτήσει το αντρικό κούρεμα της Cara Delevingne.

Καλεσμένοι στο σημερινό επεισόδιο θα είναι ο Hair Stylist Βασίλης Στρατηγός και ο Hair Colorist Νικόλας Βιλλιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS