CELEBRITIESSHOWBIZH Aφροδίτη Γεωργίου αποχώρησε από τον Ant1 - Το μήνυμά της στα...

H Aφροδίτη Γεωργίου αποχώρησε από τον Ant1 – Το μήνυμά της στα social media

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook και το Instagram, η Κύπρια παρουσιάστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον Ant1.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Γεωργίου η οποία μετά από πέντε χρόνια εργασίας της στο κανάλι, αποφάσισε να κλείσει αυτό τον κύκλο.

Μέσω της ανάρτησής της θέλησε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους της και τους ιθύνοντες που ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα της και την στήριξαν.

«Τελευταία μέρα στον αγαπημένο ΑΝΤ1 ♥️ Δεν ήταν καθόλου εύκολη η απόφαση να κλείσω αυτόν τον κύκλο. Αυτόν τον τόσο σημαντικό κύκλο της ζωής μου, που κράτησε 5 χρόνια και μου χάρισε υπέροχες στιγμές, μαθήματα ζωής και καθοριστικές εμπειρίες… Είναι πραγματικά συγκινητικό που φεύγω φορτωμένη αγάπη και ζεστά λόγια! Την ίδια ώρα, αισθάνομαι γεμάτη θετική ενέργεια για όσα μου επιφυλάσσει αυτή η νέα σελίδα που αποφάσισα να γυρίσω στη ζωή μου! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους υπέροχους συναδέλφους με τους οποίους μοιραστήκαμε την καθημερινότητά μας (θα μου λείψετε αφάνταστααα) αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΝΤ1 για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία», έγραψε στα social media η Αφροδίτη Γεωργίου.

View this post on Instagram

Τελευταία μέρα στον αγαπημένο ΑΝΤ1 ♥️ Δεν ήταν καθόλου εύκολη η απόφαση να κλείσω αυτόν τον κύκλο. Αυτόν τον τόσο σημαντικό κύκλο της ζωής μου, που κράτησε 5 χρόνια και μου χάρισε υπέροχες στιγμές, μαθήματα ζωής και καθοριστικές εμπειρίες… Είναι πραγματικά συγκινητικό που φεύγω φορτωμένη αγάπη και ζεστά λόγια! 🙏 Την ίδια ώρα, αισθάνομαι γεμάτη θετική ενέργεια για όσα μου επιφυλάσσει αυτή η νέα σελίδα που αποφάσισα να γυρίσω στη ζωή μου! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους υπέροχους συναδέλφους με τους οποίους μοιραστήκαμε την καθημερινότητά μας (θα μου λείψετε αφάνταστααα 🥰🥰🥰) αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΝΤ1 για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία 🌸

A post shared by Afroditi Georgiou (@afroditi_georgiou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS