CELEBRITIESSHOWBIZH Αριάνα Γκράντε επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά τη βομβιστική επίθεση (φωτογραφίες)

H Αριάνα Γκράντε επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά τη βομβιστική επίθεση (φωτογραφίες)

Η Αριάνα Γκράντ επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες χθες, μια ημέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της στο Μάντσεστερ της Βρετανίας. Την ίδια ώρα δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

Η Γκράντε, 23 ετών, φαίνεται σε φωτογραφίες που ανάρτησε στον ιστότοπό της η εφημερίδα Daily Mail να κατεβαίνει τα σκαλιά ενός ιδιωτικού αεροπλάνου σε αεροδρόμιο στην πόλη της, το Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα, και να την υποδέχονται συγγενικά πρόσωπα.

Οι φωτογραφίες της Daily Mail δείχνουν τη μικροκαμωμένη σταρ της ποπ σε φόρμα γυμναστικής και κατηφή να χαιρετά τον σύντροφό της, ράπερ Μακ Μίλερ, στον αεροδιάδρομο και να μπαίνει σε αυτοκίνητο.

Η Γκράντε δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τη Δευτέρα το βράδυ, όταν έγινε η έκρηξη στο γεμάτο στάδιο Μάντσεστερ Αρένα προς το τέλος της συναυλίας της.

Διαβάστε επίσης: Τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ – 22 νεκροί και 59 τραυματίες

Μερικά από τα 22 θύματα της επίθεσης ήταν έφηβες ή νεαρά κορίτσια. Στη μόνη δήλωσή της μέχρι τώρα, η Γκράντε στο Twitter, πέντε ώρες περίπου μετά το τρομοκρατικό επεισόδιο, ανέφερε: “Από το βάθος καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια”.

Διαβάστε επίσης:  Διάσημοι προσεύχονται στα social media για τους τραυματίες στο Μάντσεστερ

Έως και την Τρίτη το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί αν θα συνεχίσει την περιοδεία της ή όχι, και ο καλλιτεχνικός πράκτοράς της, Σκούτερ Μπράουν, δεν απάντησε σε αίτημα του πρακτορείου Reuters για δηλώσεις.

Τη Δευτέρα, σε ανακοίνωση που ανάρτησε στο Twitter, ο Μπράουν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και ζήτησε τη συνδρομή του κόσμου με προσευχές για τα θύματα, τις οικογένειές τους και όλους όσους επηρεάστηκαν από την επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ: Νεκρή 8χρονη Αγγκλοκύπρια τρίτης γενιάς

Η Γκράντε, γνωστή για τα σινγκλ της “Problem” και “Break Free,” χαρακτηρίζεται ως τραγουδίστρια με φωνή που καλύπτει ένα ασυνήθιστα ευρύ φάσμα για αστέρι της ποπ.

Διαβάστε επίσης: H πρώτη αντίδραση της Αριάνα Γκράντε: «Δεν έχω λόγια για ό,τι συνέβη στη συναυλία μου»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS