CELEBRITIESSHOWBIZH Eλένη Σιδερά παίρνει θέση στην κόντρα μεταξύ Kύπριων και Eλλαδιτών ηθοποιών

H Eλένη Σιδερά παίρνει θέση στην κόντρα μεταξύ Kύπριων και Eλλαδιτών ηθοποιών

Με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε πρόσφατα μεταξύ Kύπριων και Eλλαδιτών ηθοποιών με αφορμή τις δηλώσεις της Ξένιας Καλογεροπούλου (σ.σ. είπε πως «ό,τι έχω δει που προέρχεται από την Κύπρο είναι πολύ κακό. Δεν ξέρω αν έπεσα σε κακές περιπτώσεις γιατί δεν τα βλέπω και πολύ. Συνήθως είναι πολύ κακά τα σενάρια, πολύ πρόχειρα γυρισμένα και ξέρω πολύ καλούς ηθοποιούς που έχουν πάει αναγκαστικά για να βγάλουν κάποια λεφτά και υποφέρουν που παίζουν σε αυτά τα σίριαλ») η Ελένη Σιδερά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τα ακόλουθα:

«Επειδή τελευταία γίνεται έντονος λόγος για τις δηλώσεις Καλογεροπούλου, θα ήθελα να σας αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβη όσο ζούσα στην Ελλάδα, χωρίς να το σχολιάσω.

Δούλευα τότε θέατρο και τηλεόραση. Η ενδιαφερόμενη εταίρεία **** επικοινώνησε με την εταιρεία παραγωγής της σειράς που δούλευα και πήρε τα στοιχεία μου. Με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν να κάνω μια διαφήμιση. Με επέλεξαν μάζί με τον πελάτη τους. Μου είπαν μάλιστα και ένα ποσό πολύ μεγάλο. Μου ήταν δύσκολο να κρύψω τον ενθουσιασμό μου. Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να κλείσουμε ημερομηνίες γυρίσματος (μέχρι τη στιγμή εκείνη, η συζήτηση διεξαγόταν με Ελλαδική προφορά).
“Μπορείτε δευτερότριτο? τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κύπρο, είμαστε κυπριακή εταιρεία και η διαφήμιση είναι για Κύπρο” μου λέει κυρία.
“Είμαι κι εγώ Κύπρια!” απαντάω εγώ με ενθουσιασμό και το γυρνάω στα Κυπριακά.
Την ακούω να κομπιάζει. “Α! μα είσαι Κυπραία?” πάει κι ο πληθυντικός “έν είσαι καλαμαρού? Δεν το ξέραμε. Θα σε πάρω μετά” και κλείνει το τηλέφωνο.

Δεν με ξαναπήρε ποτέ.

Ποιος φταίει. Γιατί φτάσαμε ως εδώ. Τα συμπεράσματα δικά σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS