CELEBRITIESSHOWBIZH Φουρέιρα πανηγυρίζει! Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την πρόκριση στον τελικό...

H Φουρέιρα πανηγυρίζει! Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision (βίντεο)

Η Ελένη Φουρέιρα έσκισε χθες το βράδυ στον Α Ημιτελικό της Eurovision και ξεσήκωσε το Altice Arena, κερδίζοντας έτσι μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Το κλίμα στην αποστολή της χώρας μας ήταν άκρως πανηγυρικό μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, με την Ελένη Φουρέιρα να ζει το όνειρό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάμε τελικό! Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε φωτιά στη σκηνή της Eurovision! (βίντεο)

«Στην αρχή είχα αγχωθεί, ρωτούσα, πώς ήμασταν στην τηλεόραση. Έλεγα δεν θα περάσουμε, θα πεθάνω, δεν θα περάσουμε, όταν είδα την κάμερα να έρχεται πάνω μας, απλά φώναξα, τσίριζα» είπε η Ελένη στην κάμερα, βγαίνοντας από το στάδιο.

Μιλώντας για την αποτυχία της Ελλάδας να περάσει στον τελικό, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την στεναχώρια της: «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να περάσει η Ελλάδα και η Γιάννα. Την αγαπώ πολύ και ξέρω πόσο πολύ το ήθελε κι εγώ το ήθελα πάρα πολύ, είναι η πατρίδα μου»

Πλέον, η Ελένη Φουρέιρα είναι το Νο1 φαβορί για τη νίκη της 63ης Eurovision. Από τη Δευτέρα, το τραγούδι μας έκανε άλμα στα προγνωστικά, με τα γραφεία στοιχημάτων να δίνουν την Κύπρο στην πρώτη θέση. Το φαβορί Ισραήλ, σήμερα βρίσκεται στην τέταρτη θέση!

Πρόκειται για μεγάλη ανατροπή, αν αναλογιστούμε τις θέσεις στις οποίες βρισκόταν προηγουμένως η Κύπρος. Αρχικά κατείχε την 34η θέση και αργότερα, μόλις κυκλοφόρησε το Fuego στο YouTube, βρέθηκε στην 22η και 20ή θέση.

Δεύτερη στα στοιχήματα έρχεται η Νορβηγία, τρίτη η Γαλλία, τέταρτο το Ισραήλ και η Λιθουανία κλείνει την πεντάδα!

Πάντως, ενώ η Κύπρος ανέβαινε χθες στα προγνωστικά και έφτασε την πρώτη θέση, η Ελλάδα έπεφτε διαρκώς και μάλιστα, όλα έδειχναν ότι μπρούσε να βρεθεί εκτός τελικού, κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Η εμφάνιση της Κύπρου στον τελικό:

Το βράδυ της Τρίτης μετά τον Α Ημιτελικό, έγινε η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης στον τελικό. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα δούμε την Κύπρο στο δεύτερο μισό του τελικού.

Μαζί μας στο δεύτερο μισό θα εμφανιστεί και το προηγούμενο φαβορί για τη νίκη, το Ισραήλ.

Μετά το τέλος και του Β Ημιτελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης, 10 Μαΐου, θα γίνει η κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα εμφανιστεί κάθε χώρα στον τελικό! Αναμένουμε λοιπόν!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS