CELEBRITIESSHOWBIZH πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ολυμπίας Χοψονίδου μετά την είδηση της εγκυμοσύνης...

H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ολυμπίας Χοψονίδου μετά την είδηση της εγκυμοσύνης (εικόνα)

Λίγες ημέρες μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της, έκανε εμφάνιση στο γήπεδο, για να εμψυχώσει τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη. Η Ολυμπία Χοψονίδου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 2 Μαΐου στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές (ο Ολυμπιακός επικράτησε με 87-88 και προκρίθηκε στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης).

Το έβδομο μέλος της οικογένειας αναμένεται σε λίγους μήνες και η χαρά του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου δεν κρύβεται.

Η Ολυμπία Χοψονίδου βρέθηκε στο γήπεδο με την αδελφή της, Βαλέρια.

Η Βαλέρια έκανε την αποκάλυψη για την παρουσία της Ολυμπίας Χοψονίδου στο γήπεδο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μπράβο στον Ολυμπιακό». Οι δύο αδελφές ποζάρουν φανερά ενθουσιασμένες στον φακό και τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων έπεσαν βροχή. Μάλιστα, ένας χρήστης σημείωσε ότι η οικογένεια του «Κill Bill» όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τον παίκτη του Ολυμπιακού, είναι γούρι για την ομάδα!

https://www.instagram.com/p/BTmkvW-lX-F/?taken-by=valeria_chopsonidou&hl=en

Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης ζουν μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τα τέσσερα παιδιά τους που είναι η προτεραιότητα της ζωής τους. «Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» έχει δηλώσει ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξή του.

https://www.instagram.com/p/BIio-_kBl1R/

View this post on Instagram

❤️34❤️

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS