CELEBRITIESSHOWBIZH πρώτη εμφάνιση της Irina Shayk μετά τη γέννηση της κόρης της

H πρώτη εμφάνιση της Irina Shayk μετά τη γέννηση της κόρης της

Η 32χρονη Ρωσίδα καλλονή, Irina Shayk και ο 42χρονος Bradley Cooper υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί πριν από λίγες εβδομάδες και είναι πλημμυρισμένοι από συναισθήματα χαράς.

H Irina Shayk κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη γέννα της και το γεγονός δεν πήρε αμέσως έκταση. Το γνωστό περιοδικό που έκανε την αποκάλυψη για τη γέννα της αναφέρει ότι το μοντέλο και ο ηθοποιός νιώθουν ευλογημένοι.

Η Irina Shayk έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννα της και ο φωτογραφικός φακός καραδοκούσε για να την απαθανατίσει.

Με casual, επιμελώς ατημέλητο look και μαύρα γυαλιά, – με ribbed φόρεμα και Hermes τσάντα- η Irina Shayk δείχνει σαν να μην έχει πάρει γραμμάριο μετά τη γέννα της.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ως αφοσιωμένη επαγγελματίας, δεν «πάγωσε» τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ο Bradley Cooper στάθηκε στο πλευρό της και όλα κύλησαν υπέροχα για εκείνη και το μωρό τους.

Το μωρό θα πάρει το όνομα «Lea de Seine Shayk Cooper». Ενα όνομα με γαλλικές ρίζες. Όπως τονίζει το Vanity Fair, το όνομα «Lea» έχει βιβλικό υπόβαθρο και σημαίνει «αυτός που φέρνει καλά νέα».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS