CELEBRITIESSHOWBIZΗ Αγγελική Νικολούλη «καταρρέει» στον αέρα της εκπομπής

Η Αγγελική Νικολούλη «καταρρέει» στον αέρα της εκπομπής

Μια πληροφορία σχετική με την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου συντάραξε την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπή της. Η δημοσιογράφος κατέρρευσε στον αέρα, καθώς όταν διάβασε την πληροφορία που έχει να κάνει με τον δράστη του άγριου φονικού.

«Τι πράγμα; Τι είπες; Έχω πάθει σοκ! Έχω ανατριχιάσει! Τι είναι αυτό που μου είπες τώρα;»  έλεγε η δημοσιογράφος σε συνεργάτη της που της έδωσε την πληροφορία. «Χριστέ μου, έχω πάθει σοκ! Συγγνώμη! Φαίνεται πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις άσχημες», είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ είχε πέσει πάνω στο γραφείο και κρατούσε το κεφάλι της, έτοιμη να ξεσπάσει σε κλάματα.

http://https://www.youtube.com/watch?v=zRBMtGUDktQ

Ακολούθησε ένα βίντεο προκειμένου να δοθεί χρόνος στην Αγγελική Νικολούλη να συνέλθει και αμέσως μετά, η δημοσιογράφος είπε: «Φαίνεται φίλοι μου ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κάποιες εξελίξεις. Βέβαια, επικράτησε μια σύγχυση κάποια στιγμή σε σχέση με την ταυτότητα του ανθρώπου που μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ο δράστης. Πάθαμε λίγο, πάμε σε διάλειμμα να συνέλθουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS