CELEBRITIESSHOWBIZΗ αινιγματική απάντηση της Σπυροπούλου στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με γνωστό...

Η αινιγματική απάντηση της Σπυροπούλου στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με γνωστό επιχειρηματία (video)

Από το περασμένο Σάββατο (16/03) κυκλοφορεί η είδηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που την θέλουν ζευγάρι με τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη.

Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από την εκπομπή του «Όλα λάθος». Μάλιστα έδειξαν και κάποια πλάνα από νυχτερινή έξοδο της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία στα οποία δείχνουν να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένα με τον άλλο.

Το πρωί της Δευτέρας, τη συγκεκριμένη είδηση σχολίασαν μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Μάλιστα η παρουσιάστρια, αν και στην αρχή είχε κάποιους ενδοιασμούς, τελικά αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο την Κωνσταντίνα on air, και να την ρωτήσει αν είναι όντως ζευγάρι με τον επιχειρηματία.

«Να την πάρω εγώ τηλέφωνο; Ή είναι πολύ χοντρό να την πάρω να την ρωτήσω; Περιμένετε την παίρνω… δεν μου το σηκώνει. Μήπως κοιμάται, μήπως κάνει γυμναστική; Με γειώνει, είναι η πρώτη φορά που δεν μου σηκώνει κάποιος το τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο αργότερα όμως οι δύο παρουσιάστριες επικοινώνησαν στον τηλεοπτικό αέρα, με την Κωνσταντίνα να παίρνει πίσω!

Η Κατερίνα την προειδοποίησε πως είναι στον αέρα και στη συνέχεια τη ρώτησε ευθέως για το αν βρίσκεται ή όχι σε σχέση.

«Κατερινάκι με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση και νομίζω ότι η εικόνα πολλές φορές μιλάει από μόνη της!», αρκέστηκε να δηλώσει παραδεχόμενη ουσιαστικά πως βρίσκεται σε σχέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS