CELEBRITIESSHOWBIZΗ Αννέτ Αρτάνι μιλά για τη συνεργασία της με την Britney Spears

Η Αννέτ Αρτάνι μιλά για τη συνεργασία της με την Britney Spears

Για τη μουσική πορεία της, μίλησε η Αννέτ Αρτάνι στο περιοδικό People, αναφερόμενη και στη συνεργασία που είχε με την Britney Spears.

Οι δύο τραγουδίστριες είχαν γράψει μαζί το τραγούδι «Everytime», το οποίο, όπως αναφέρει η Αννέτ, μιλούσε για τις σχέσεις που είχαν τότε και τελείωσαν. Πώς, όμως, προέκυψε η συνεργασία τους;

«Τα πρώτα μου βήματα στη μουσική τα έκανα στην Αμερική, όπου ξεκίνησα να τραγουδάω με δικό μου συγκρότημα. Έζησα μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος στη Νέα Υόρκη με αναγνώριζε, γιατί τραγουδούσα σε πολλά μέρη. Έτσι, με ανακάλυψαν από την ομάδα της Britney Spears και μου ζήτησαν να περάσω από οντισιόν. Μάλιστα εκείνη την ημέρα είχα τα γενέθλιά μου! Πήρα τη δουλειά και ξεκίνησα να εμφανίζομαι με τη Spears σε συναυλίες της. Με τον καιρό ξεκίνησε να ανθίζει μια φιλία μεταξύ μας, καθώς είχαμε πολλά κοινά. Μαζί αποφασίσαμε να γράψουμε ένα τραγούδι για τις σχέσεις που είχαμε τότε και τελείωσαν, το Everytime, το οποίο έγινε νούμερο ένα σε ολόκληρο τον πλανήτη και ακούγεται μέχρι σήμερα!» δήλωσε στο People η Αννέτ.

annetbritney

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS