CELEBRITIESSHOWBIZΗ Άντρεα Κυριάκου στα χνάρια της Κωνσταντίνας Ευριπίδου - Το νέο επαγγελματικό...

Η Άντρεα Κυριάκου στα χνάρια της Κωνσταντίνας Ευριπίδου – Το νέο επαγγελματικό της βήμα

Το ετοίμαζε εδώ και αρκετό καιρό και χθες ένιωσε ότι είναι έτοιμη να το βγάλει προς τα έξω. Ο λόγος για το fashion blog της Άντρεας Κυριάκου το οποίο ονόμασε «Feed me fashion».

Το νέο της επαγγελματικό βήμα το ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Ιnstagram, γράφοντας «My baby is out», εισπράττοντας αμέσως πολλά like και ευχές για καλή αρχή.

«Λοιπόν…Feed me Fashion, μια σκέψη που πήρε χρόνια να γίνει πράξη. Ένα blog όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου για την μόδα και όχι μόνο μαζί σας. Και όχι δεν θα ακολουθούμε τις τάσεις κατά γράμμα. Η σχέση μου με την μόδα πέρασε από πολλά στάδια μέχρι να κατασταλάξω στο πως την αντιμετωπίζω… Ξεκίνησα να εργάζομαι ως μοντέλο σε ηλικία 14ων ετών. Έχω φορέσει εκατοντάδες σύνολα που αντιπροσώπευαν τις κατά καιρούς τάσεις της μόδας. Άλλα μου ταίριαζαν σαν ιδιοσυγκρασία, άλλα μου ταίριαζαν στο σωματότυπο και άλλα ήταν απλά…τάσεις. Όποια και να ήταν η περίσταση, μια φράση με ακολουθούσε πάντα, “τα ρούχα τα φοράς, δεν σε φοράνε”.» γράφει στο μπλογκ της, προσκαλώντας τους χρήστες του διαδικτύου στον δικό της κόσμο.

 

Ένα από τα πρώτα της ποστ:

antreablog

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS