CELEBRITIESSHOWBIZΗ εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού μετακομίζει για να βρίσκεται κοντά στη μαμά της

Η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού μετακομίζει για να βρίσκεται κοντά στη μαμά της

Η Δούκισσα Νομικού διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής, καθώς περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Πληροφορίες του Τάδε Effie και του Youweekly.gr αναφέρουν ότι το ζευγάρι αυτό το διάστημα ψάχνει νέο σπίτι για την οικογένειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νομικού – Θεοδωρίδης: Αυτό είναι το φύλο του πρώτου τους παιδιού

Το ζευγάρι μέχρι τώρα έμενε στην Κηφισιά σε ένα ευρύχωρο σπίτι με γκαζόν, αλλά τώρα που η Δούκισσα είναι έγκυος αποφάσισαν από κοινού να μετακομίσουν.

Σύμφωνα με το  Τάδε Effie, μετά από συζητήσεις κατέληξαν στο ότι πρέπει να ψάξουν για σπίτι στη Βουλιαγμένη προκειμένου να βρίσκονται κοντά στο σπίτι της μητέρας της Δούκισσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μάλιστα, την προηγούμενη Πέμπτη το πρωί επισκέφθηκαν μαζί με τον μεσίτη τους ένα από τα προτεινόμενα σπίτια στην Βουλιαγμένη, μια δυόροφη μονοκατοικία – μεγαλύτερη σε τετραγωνικά από το σπίτι που ήδη μένουν στην Κηφισιά– με αρκετά μεγάλη έκταση γκαζόν,  πισίνα, τρία μπάνια και τέσσερις κρεβατοκάμερες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι φωτογραφίες από το γάμο της Δούκισσας Νομικού που δεν έχει δει κανείς

Το ζευγάρι βέβαια δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή του, αλλά όπως αναφέρει το Τάδε Effie το σπίτι αυτό τους άφησε ενθουσιασμένους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS