CELEBRITIESSHOWBIZΗ Kate Moss ξεσπά για τη διάσημη γυμνή φωτογραφία του 1993

Η Kate Moss ξεσπά για τη διάσημη γυμνή φωτογραφία του 1993

Μία από τις πλέον διάσημες διαφημιστικές καμπάνιες για άρωμα που έχουν ποτέ γυριστεί είναι αυτή της Kate Moss για το Obsession του Calvin Klein το1993. Ειδικά η φωτογραφία με τη γυμνή Kate Moss πάνω στον καναπέ έρχεται εύκολα στο μυαλό όλων και θεωρείται μία από τις καλύτερες στιγμές του διάσημου μοντέλου. Κι όμως αυτή η φωτογραφία κρύβει πίσω της μία όχι και τόσο ευχάριστη ιστορία για τη Moss. Τις σχετικές αποκαλύψεις έκανε η ίδια σε συνέντευξή της με τον διάσημο φωτογράφο Nick Knight.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον τότε σύντροφο της Moss, φωτογράφο Mario Sorrenti, σε ένα ερημονήσι. Ο Calvin Klein είχε δει φωτογραφίες του Sorrenti από διακοπές της Kate και τις θεώρησε εμμονικές, επομένως ήθελε να κάνουν όλοι μαζί μία καμπάνια για το άρωμα με το όνομα Obsession (εμμονή). Και όντως αυτό που έζησε η Moss από τον σύντροφό της ως εμμονή μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί.

«Είχε πάθει εμμονή μαζί μου. Ξύπναγα και με τράβαγε φωτογραφίες και εγώ συνεχώς τον έβριζα. Ολο μου έλεγε κάνε αυτό και κάνε εκείνο για να σε φωτογραφίσω. Δεν άντεχα, έπρεπε ουσιαστικά να δουλεύω κάθε δευτερόλεπτο. Μου έλεγε για παράδειγμα ανέβα στη σκεπή του σπιτιού και γδύσου κι εγώ πάλι τον έβριζα»

Ειδικά για τη γυμνή φωτογραφία πάνω στον καναπέ, η Moss «μαρτύρησε»: Ημουν ξαπλωμένη, γυμνή, επί 10 ημέρες και αυτός συνέχεια τραβούσε φωτογραφίες!».

Το αποτέλεσμα ήταν μόλις τελείωσε το γύρισμα, να τελειώσει και η σχέση: «Τον χώρισα μετά από αυτό. Ηταν ένα είδος κακοποίησης! Τώρα καταλαβαίνω γιατί τα έκανε όλα αυτά, αλλά τότε ήμουν 17 ετών!».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS