CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μελάνια Τραμπ έκλεψε τις εντυπώσεις στο Buckingham Palace με δημιουργία Dolce...

Η Μελάνια Τραμπ έκλεψε τις εντυπώσεις στο Buckingham Palace με δημιουργία Dolce & Gabbana

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έγινε δεκτός σήμερα στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ από τη βασίλισσα Ελισάβετ 2η, τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα, κατά την πρώτη ημέρα της τριήμερης επίσημης επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν ο αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του Μελάνια, προσγειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) στους κήπους των ανακτόρων, όπου περίμεναν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, ενώ ακούστηκαν 41 κανονιοβολισμοί.

Ο διάδοχος του θρόνου και η δούκισσα της Κορνουάλης οδήγησαν τον αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του μέχρι τη βασίλισσα, η οποία στεκόταν χαμογελαστή στη θύρα των ανακτόρων.

Η χειραψία της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ απαθανατίστηκε από δεκάδες φωτογράφους, ενώ οι δυο τους, όσο στέκονταν για την επίσιμη φωτογράφιση, αντάλλαξαν «ψιλοκουβέντες».

Φορώντας το καλύτερό του χαμόγελο, ο Αμερικανός πρόεδρος χαιρέτησε τυπικά τη Βασίλισσα Ελισάβετ δίνοντάς το χέρι του και κρατώντας αποστάσεις. Ούτε υπόκλιση και βεβαίως ούτε χειροφίλημα , όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

trump-elizabeth-talk
melania-trump-ena

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα Τραμπ, και ο σύζυγός της, ο Τζάρεντ Κούσνερ, έκαναν την εμφάνισή τους στον εξώστη των ανακτόρων.

ivanka-trump-ena

Η βασίλισσα και ο πρόεδρος βγήκαν και πάλι μπροστά στο ανάκτορο για την ανάκρουση του αμερικανικού εθνικού ύμνου από τη βασιλική φρουρά, πριν ο Τραμπ επιθεωρήσει το άγημα.

Ο αμερικανός ηγέτης έφθασε υπό τους ήχους κανονιοβολισμών προς τιμήν του για ένα γεύμα με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Στη συνέχεια θα πάρει το τσάι του με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τη σύζυγό του στην κατοικία τους, το Κλάρενς Χάουζ, και το βράδυ θα παρατεθεί προς τιμήν του δείπνο στα ανάκτορα.

Την παράσταση πάντως έκλεψε η Μελάνια Τραμπ, που εμφανίστηκε με στυλ Όντρεϊ Χέμπορν, όπως επισημαίνει ο βρετανικός Τύπος. Το λευκό, ναυτικό φόρεμα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ με το κομψό καπέλο, είναι δημιουργία του Dolce & Gabbana, ενώ θεωρήθηκε πως επιλέχθηκε και με την αφορμή της επετείου της Ημέρας Απόβασης, D-Day, στις τελετές της οποίας θα λάβει μέρος το ζεύγος Τραμπ.

Το λευκό ταγέρ από κρεπ που επέλεξε η Μελάνια αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της αλλά της πήγαινε εκπληκτικά. Οι σκούρες μπλε πινελιές που συνόδευαν το λευκό σύνολό της όπως και το καπέλο, με την υπογραφή του Γάλλου σχεδιαστή Hervé Pierre, θύμιζαν την κομψότητα της Όντρει Χέπμπορν.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα Πάρκερλ Μπόουλς, ανέλαβε να ξεναγήσει την «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ στους κήπους του Μπάκιγχαμ. ‘Οπως η Μελάνια έτσι και η Καμίλα Πάρκερ επέλεξε ένα λευκό ταγέρ.

melania-trump-dyo
melania-trump-tria

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS