CELEBRITIESSHOWBIZΗ Νάταλι Κάτερ μιλά για όλα: Γιατί χώρισε από τον Δώρο Παναγίδη;

Η Νάταλι Κάτερ μιλά για όλα: Γιατί χώρισε από τον Δώρο Παναγίδη;

Μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι τον τελευταίο καιρό η Κύπρια χορεύτρια Νάταλι Κάτερ, λόγω της σχέσης που είχε με τον Δώρο Παναγίδη στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου έδωσαν το πρώτο τους φιλί! (βίντεο)

Νάταλι και Δώρος έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, ωστόσο τους δένει ο καρπός του έρωτάς τους, ένα κοριτσάκι.

Μιλώντας στο περιοδικό Cosmowoman η Νάταλι, αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Δώρο Παναγίδη, αλλά και στον Κώστα Σόμμερ, με τον οποίο επίσης διατηρούσε σχέση στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Δώρος Παναγίδης ξεσπά μετά τον σάλο: «Δεν έχω κάνει έγκλημα!»

Διαβάστε τα σχετικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Είναι γνωστό πως η κόρη σου είναι καρπός του έρωτά σου με τον Δωρο Παναγίδη που συμμετέχει στο “Power Of Love”. Πώς είναι η σχέση σας και γιατί χωρίσατε;

Η σχέση μου με τον Δώρο είναι φιλική σε γενικές γραμμές. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου, είναι παιδί και των δύο μας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Χωρίσαμε όπως και πολλά άλλα ζευγάρια λόγω έλλειψης επικοινωνίας.

Πώς τον βρίσκεις στο τηλεπαιχνίδι; Τον βλέπεις;

Ο Δώρος στο παιχνίδι αυτό έχει βρει το καλούπι του. Δηλαδή είναι αυτό που του άρεσε πάντα. Του αρέσει πολύ η δημοσιότητα και πιστεύω πως τα καταφέρνει. Όταν τύχει τον βλέπω.

Μια από τις σχέσεις σου που έγινε επίσης γνωστή ήταν αυτή με τον Κώστα Σόμερ. Πώς προέκυψε και γιατί χωρίσατε τελικά;

Η γνωριμία μας με τον Κώστα προέκυψε όταν έμενα Αθήνα. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί όπου ο ίδιος με πλησίασε και κάπως έτσι αυτή η γνωριμία κατέληξε σε έναν δεσμό που διήρκεσε αρκετό καιρό. Για μένα ο Κώστας θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, απλός, έξυπνος με χιούμορ και ευαισθησίες. Τώρα το πώς προέκυψε ο χωρισμός, λίγο οι επαγγελματικές δραστηριότητες εκείνο το διάστημα, που μας ήθελαν σε διαφορετικές χώρες αυτός Ελλάδα εγώ Αμερική έφεραν την απόσταση…Πλέον διατηρούμε φιλικές σχέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS