CELEBRITIESSHOWBIZΗ νέα εμφάνιση της εγκύου Amal Alamuddin - Πιο φινετσάτη απο ποτέ

Η νέα εμφάνιση της εγκύου Amal Alamuddin – Πιο φινετσάτη απο ποτέ

Αν υπάρχει μία είδηση που θα θυμόμαστε για το 2017, αυτή αναμφίβολα είναι η ημέρα που ο George Clooney ανακοίνωσε δημόσια και επίσημα πως θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, μιας και η Amal Clooney είναι έγκυος.

Το πιο γλυκό βέβαια ακόμη της είδησης, είναι πως η όμορφη δικηγόρος περιμένει δίδυμα και πιο συγκεκριμένα ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι.

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood αφού επιτέλους ανέβηκε στα σκαλιά της εκκλησίας, σε λίγο καιρό θα γίνει και μπαμπάς. Η Amal όσο περνάνε οι μέρες φουσκώνει όλο και πιο πολύ και κάθε της εμφάνιση είναι πιο όμορφη και πιο κομψή από κάθε προηγούμενη.

Η τελευταία εμφάνιση της δικηγόρου είναι η ζωντανή απόδειξη πως η star είναι η πιο όμορφη και στυλάτη εγκυμονούσα του Hollywood. Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πραγματικά πολύ και αυτό της πάει απίστευτα. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το Chatham House στο Λονδίνο, όπου θα έβγαζε έναν λόγο για τον πόλεμο στη Συρία.

Η 39χρονη φορούσε ένα κόκκινο midi φόρεμα με μπεζ παλτό και φλοράλ χαμηλές γόβες και ήταν πραγματικά κομψότατη και πανέμορφη. Η κοιλίτσα της φαινόταν ιδιαίτερα τονισμένη και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τελικά η εγκυμοσύνη της πάει πάρα πολύ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS