CELEBRITIESSHOWBIZΚαι οι πρώην του Harry στο βασιλικό γάμο: Δείτε τι φόρεσαν! (εικόνες)

Και οι πρώην του Harry στο βασιλικό γάμο: Δείτε τι φόρεσαν! (εικόνες)

Ο πρίγκιπας Harry, το Σάββατο 19 Μαΐου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Meghan Markle.

Ωστόσο, αγαπά να μην ακολουθεί την πεπατημένη και να σπάει τα πρωτόκολλα. Αυτό δεν το έκανε μόνο με τη διαζευγμένη νύφη που επέλεξε, αλλά και καλώντας στο γάμο τις ίδιες του τις πρώην.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ξεχωριστές βέρες γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ (εικόνες)

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλεσμένους που κατέφθασαν πρώτοι κιόλας στο κάστρο του Windsor που τελέσθηκε ο γάμος ήταν και 2 εντυπωσιακές κυρίες.

Δεν πρόκειται για τυχαίες καλεσμένες ή απλές γνωστές, αλλά για πρώην συντρόφους του Πρίγκιπα, που μάλιστα είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχεδόν 6 εκατομμύρια tweets για τον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν! (εικόνες)

Η πρώτη ονομάζεται Chelsy Davy, είναι 32 ετών και διατηρούσε σχέση με τον Harry για 7 ολόκληρα χρόνια, από το 2003 έως το 2010. Η δεύτερη, που είναι η ηθοποιός Cressida Bonas είχε σχέση μαζί του από το 2012 έως το 2014 και είναι επίσης μία πολύ όμορφη γυναίκα, όπως μας έχει συνηθίσει ο νιόπαντρος Harry.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε την εντυπωσιακή τουαλέτα που φόρεσε στη γαμήλια δεξίωση! (εικόνες)

Σύμφωνα μάλιστα με το Vanity Fair, o Πρίγκιπας είχε σκοπό να προσκαλέσει και την Chelsy Davy με την οποία διατηρούσε μια σχέση on – off.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του περιοδικού αναφέρει: «Ο Harry έχει διατηρήσει καλές φιλικές σχέσεις με τις Chelsy και Cressida, επομένως θα παρευρεθούν αμφότερες. Όταν χώρισαν διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν αρνητικά αισθήματα. Δεν νομίζω ότι θα την πειράξει την Meghan», λέει ένας φίλος του Harry.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS