CELEBRITIESSHOWBIZΚαλομοίρα: Η οικογενειακή μεταμφίεση για το Halloween (εικόνες και βίντεο)

Καλομοίρα: Η οικογενειακή μεταμφίεση για το Halloween (εικόνες και βίντεο)

Σε ρυθμούς Halloween ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες μέρες. Έτσι δε γινόταν να μην γιορτάσει την αμερικάνικη γιορτή και η Καλομοίρα με την οικογένειά της, η οποία ζει μόνιμα στην Ουάσινγκτον. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης και τα τρία παιδιά τους είχαν την ευφάνταστη ιδέα να ντυθούν κάτι κοινό και έτσι μεταμφιέστηκαν σε ήρωες της Marvel και συγκεκριμένα από την ταινία “The Avengers”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Halloween: Πώς γιόρτασαν τη νύχτα τρόμου οι επώνυμοι από Κύπρο και εξωτερικό;

Η Καλομοίρα ντύθηκε “Μαύρη Χήρα”, φορώντας σέξι δερμάτινη στολή και κόκκινη περούκα, ο Γιώργος μεταμφιέστηκε σε “Thor”, κρατώντας το μαγικό του σφυρί, ενώ τα δύο αγόρια – ο Νίκος και ο Δημήτρης – ντύθηκαν Iron Man και Hulk! Η μικρή Αναστασία – Καλομοίρα έκλεψε την παράσταση, όμως, αφού την έντυσαν Wonder Woman. Βέβαια, η ηρωίδα της DC είναι από άλλη κινηματογραφική ταινία, αλλά η μικρή κόρη της τραγουδίστριας και του επιχειρηματία ήταν πολύ γλυκιά και έκλεψε τις εντυπώσεις από όλη την οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλομοίρα: Η θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της (φωτογραφία)

Το βράδυ του Halloween, οι τέσσερις τους, μαζί με την παρέα τους, διασκέδασαν στο σπίτι τους και η Καλομοίρα “βομβάρδισε” το Instagram με στιγμιότυπα από τις οικογενειακές στιγμές που πέρασαν. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να τραγουδάει, με την μικρή Αναστασία στο πλευρό της, η οποία βέβαια… δεν της έδινε καθόλου σημασία!

 

View this post on Instagram

The Avengers Family!! #aboutlastnight #happyhalloween

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS