CELEBRITIESSHOWBIZKendall Jenner: Τελικά γύρισε στην αγκαλιά του πρώην της; (εικόνες)

Kendall Jenner: Τελικά γύρισε στην αγκαλιά του πρώην της; (εικόνες)

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Kendall Jenner, ωστόσο τα δημοσιεύματα την θέλουν και πάλι ερωτευμένη.

Μπορεί όλοι να θεωρούσαν πως είναι ζευγάρι με τον αδερφό της Gigi και της Bella Hadid, Anwar, εκείνη έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην της, Ben Simmons.

Μετά από μερικές εβδομάδες, η Kendall Jenner και  Ben Simmons βγήκαν μαζί και έμοιαζαν με ζευγάρι. Συγκεκριμένα, οι paparazzi την εντόπισαν στη Philadelphia – αρκετά μακριά από την υπόλοιπη οικογένεια Kardashian – Jenner – να γευματίζει με τον μπασκετμπολίστα του NBA.

Το Σάββατο, το μοντέλο βρέθηκε και σε έναν αγώνα του συντρόφου της και έδειχνε να παθιάζεται αρκετά, δείχνοντας μας πόσο τον υποστηρίζει. Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν το πόσο είχε ενθουσιαστεί με τον αγώνα, με την ίδια να σχολιάζει πως είναι φυσιολογικό λόγω του «δραματικού» φινάλε του αγώνα.

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν τον περασμένο Νοέμβριο και ήθελαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι όμως που δεν κατάφεραν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS