CELEBRITIESSHOWBIZΚι όμως! Αυτό το προσωπάκι ανήκει στην Χαριτίνη Ηλιάδου!

Κι όμως! Αυτό το προσωπάκι ανήκει στην Χαριτίνη Ηλιάδου!

Από μικρή έγραφε στον φακό και είναι κάτι που ισχύει μέχρι και σήμερα.

Η πανέμορφη Χαριτίνη Ηλιάδου βρίσκεται αυτές τις μέρες στο πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη και αυτό φαίνεται να της ξύπνησε τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Η ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την παιδική της ηλικία όπου με σιγουριά βλέπουμε πως αυτό το γλυκό προσωπάκι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον χρόνο που πέρασε αφού η ίδια εξακολουθεί να είναι γλυκιά και πανέμορφη.

Μαζί με τις φωτογραφίες η Χαριτίνη Ηλιάδου έγραψε: «Ποσό καιρό είχα να κάνω αυτή την αναδρομή! 
Επιστρέφοντας στο πατρικό μου έπεσε στα χέρια μου το άλμπουμ με τις παιδικές μου αναμνήσεις. 
Πικ 1 κονσεπτ: «Αν δεν φάω παγωτό δεν χαμογελάω σε καμία φωτογραφια» 
Πικ 2 κονσεπτ: Εδώ θυμάμαι δεν χαμογελούσα με τίποτα και μου έλεγε αστεία η μαμά για να πετύχει η λήψη. 
Πικ 3 κονσεπτ: Αγαπημένη στιγμή να φοράω τις γραβάτες του μπαμπα (αντί για τα τακούνια της μαμάς ??‍♀️) Πικ 4 κονσεπτ: Κατα μάνα κατά κόρη. Κουρευτηκαμε το ίδιο! 
Πικ 5 κονσεπτ: Φτάνοντας στη Ρόδο νομίζω. Τα ρούχα τα έραψε η μαμά. 
Πικ 6 κονσεπτ: Όταν όλα τα παιδιά πήγαιναν στην παραλία για τη θάλασσα, εγώ πήγαινα για να με θάψουν στην άμμο. 
Πικ 7 κονσεπτ: Γενέθλια και πως να μην χαμογελάω. 
Πικ 8 κονσεπτ: Μετά από καρναβάλια που πέρασαν και η μαμά μου με έντυνε κλόουν και περίπτερο επιτέλους την έπεισα να ντυθώ πριγκίπισσα και μου έβαλε κοντό φόρεμα. Να μην κλάψω; (Αγαπώ βλέμμα Βαγγελιας δίπλα) 
#tbt #foreverkid #lavieestbelle»

View this post on Instagram

Ποσό καιρό είχα να κάνω αυτή την αναδρομή! Επιστρέφοντας στο πατρικό μου έπεσε στα χέρια μου το άλμπουμ με τις παιδικές μου αναμνήσεις. Πικ 1 κονσεπτ: «Αν δεν φάω παγωτό δεν χαμογελάω σε καμία φωτογραφια» Πικ 2 κονσεπτ: Εδώ θυμάμαι δεν χαμογελούσα με τίποτα και μου έλεγε αστεία η μαμά για να πετύχει η λήψη. Πικ 3 κονσεπτ: Αγαπημένη στιγμή να φοράω τις γραβάτες του μπαμπα (αντί για τα τακούνια της μαμάς 🤷🏻‍♀️) Πικ 4 κονσεπτ: Κατα μάνα κατά κόρη. Κουρευτηκαμε το ίδιο! Πικ 5 κονσεπτ: Φτάνοντας στη Ρόδο νομίζω. Τα ρούχα τα έραψε η μαμά. Πικ 6 κονσεπτ: Όταν όλα τα παιδιά πήγαιναν στην παραλία για τη θάλασσα, εγώ πήγαινα για να με θάψουν στην άμμο. Πικ 7 κονσεπτ: Γενέθλια και πως να μην χαμογελάω. Πικ 8 κονσεπτ: Μετά από καρναβάλια που πέρασαν και η μαμά μου με έντυνε κλόουν και περίπτερο επιτέλους την έπεισα να ντυθώ πριγκίπισσα και μου έβαλε κοντό φόρεμα. Να μην κλάψω; (Αγαπώ βλέμμα Βαγγελιας δίπλα) #tbt #foreverkid #lavieestbelle

A post shared by Xaritini Iliadou (@xaritiniiliadou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS